Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Україна зайняла перше місце у чемпіонаті світу по грі Counter-Strike (ВІДЕО)
 
9-03-2010, 20:06  Спорт

Україна зайняла перше місце у чемпіонаті світу по грі Counter-Strike (ВІДЕО)

 

Україна зайняла перше місце
у чемпіонаті світу по грі Counter-Strike .

Україна зайняла перше місце у чемпіонаті світу по грі Counter-Strike (ВІДЕО)

Тріумфально для України завершився чемпіонат світу Intel Extreme Masters, що проходив минулого тижня (2-6 березня) у Німеччині серед команд по Counter-Strike 1.6.

Лідер української сцени, команда Na'Vi зробила неймовірне - виграла перший міжнародний трофей для України на такому рівні!

Раніше найвищим досягненням вітчизняного кіберспорту з цієї популярної дисципліни було третє місце київської команди A-Gaming на World Cyber Games 2007.

Результати всесвітнього фіналу Intel Extreme Masters 4:
1.місце - NaVi (Україна) - $ 50,000
2.місце - fnatic (Швеція) - $ 20,000
3.місце - SK-Gaming (Швеція) - $ 8,000
4.місце - Evil Geniuses (США) - $ 4,000

З тих пір жодна команда, навіть з пострадянським корінням, не досягала гучного успіху на міжнародній арені. Все змінилося з початку 2010 року, коли найкращі гравці України вирішили зібратися разом в своєрідну збірну, яка з часом взяла собі назву Na'Vi.

У січні склад Natus Vincere (а саме так розшифровується ця абревіатура, що на латині означає «Народжені Перемагати») поїхав на свій перший турнір - чемпіонат Європи за версією Intel Extreme Masters. Тоді команда, що вважалася такою собі «темною конячкою», сенсаційно вийшла з групи і посіла у підсумку п'яте місце, що відкрило хлопцям дорогу на чемпіонат світу.

Величезна кількість годин, витрачених на тренування, не минули марно. Na'Vi, які їхали в Ганновер аж ніяк не в ранзі фаворитів, вийшли зі своєї групи з другого місця і в стикувальних матчах обіграли чемпіонів Європи - німецький колектив mousesports. Натхнені цією перемогою, наші хлопці на стадії півфіналу впевнено переграли найсильнішу заокеанську команду Evil Geniuses із США. А далі була історична перемога над кращим колективом 2009-го року, шведами з fnatic. Саме скандинави рік тому виграли престижний титул третього сезону Intel Extreme Masters, а також не без підстав вважалися фаворитами і цього разу.

Такий успіх, безумовно, має стати поштовхом у розвитку українського кіберспорту в цілому і Counter-Strike 1.6 зокрема. Недарма саме ця гра вже довгі роки тримає пальму першості за популярністю у вітчизняного ігромана.

Склад Na'Vi:
Данило «Zeus» Тесленко (Харків)
Сергій «starix» Іщук (Київ)
Арсеній «Esenin» Триноженко (Львів)
Єгор «markeloff» Маркелов (Дніпропетровськ)
Іоан «Edward» Сухарєв (Харків)
Менеджер: Олександр «ZeroGravity» Кохановський (Київ)


молодцы ребята !

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!