Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Екс-президента житомирського «Полісся» Заю Авдиша запрошують 4 українських футбольних клуби
 
23-07-2010, 11:02  Спорт

Екс-президента житомирського «Полісся» Заю Авдиша запрошують 4 українських футбольних клуби

 
Заю Авдиша, колишнього президента житомирського ФК «Полісся», запрошують стати президентом футбольних клубів 1-2 і вищої ліги в Севастополі, Івано-Франківську, Охтирці та Сумах.

Екс-президента житомирського «Полісся» Заю Авдиша запрошують 4 українських футбольних клуби



Про це розповів сам Зая Авдиш.

«Днями мені надійшла пропозиція стати президентом від чотирьох українських клубів: у Севастополі, Івано-Франківську, Охтирці та Сумах. Ці клуби грають у вищій і 1-2 футбольній лізі. Я поки що не визначився, яким саме клубом буду керувати, але в одному з них буду працювати точно », - говорить Зая Авдиш.

Екс-президент «Полісся» повідомив, що в сезоні 2010-2011 ФК «Полісся» грати не буде, і в наступних, швидше за все теж, оскільки командою займатися буде нікому.

«У нас практично була готова команда, були готові всі документи, ми знайшли серйозних спонсорів. Єдине, що нам потрібно було, так це стадіон. На жаль, влада Житомирської області не були зацікавлені в цьому. А тепер я буду працювати в іншому клубі, і часу займатися «Поліссям» у мене не буде », - пояснює Зая Авдиш.

Виконком федерації футболу України 17 червня 2010 розкритикував підготовку ФК «Полісся» до початку ігор сезону 2010-2011 у другій футбольній лізі.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!