Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі у Гідропарку пройде чемпіонат міста з пляжного волейболу
 
18-08-2010, 14:48  Спорт

У Житомирі у Гідропарку пройде чемпіонат міста з пляжного волейболу

 
У святкові дні, з нагоди річниці Незалежності України, в Житомирі пройде відкритий чемпіонат міста з пляжного волейболу.

У Житомирі у Гідропарку пройде чемпіонат міста з пляжного волейболу



Як стало відомо, турнір стартує у неділю 22 серпня на міському пляжі Гідропарку.

З неділі по вівторок на піщаному майданчику Гідропарку будуть змагатися більше 15 команд від студентської молоді, підприємств і спортивних груп міста Житомира. Організатори очікують також гостей з міста Коростень і Новоград-Волинський.

- У змаганнях можуть взяти участь всі бажаючі, - відзначив головний суддя турніру, голова Асоціації пляжного волейболу області Анатолій Денісовець. - Переваги цього виду спорту в тому, що команда є мобільною, адже складається всього з двох чоловік, причому тренування не вимагають спеціально обладнаного залу, і спортсмени завжди знаходяться на свіжому повітрі, - додав головний суддя.

Результати житомирського чемпіонату повинні виявити майбутніх учасників фінальних молодіжних ігор України, які будуть проходити в кінці вересня.

За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!