Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чемпіонат міста Житомира з міні-футболу стартує 25 жовтня
 
1-10-2010, 00:29  Спорт

Чемпіонат міста Житомира з міні-футболу стартує 25 жовтня

 
Чемпіонат міста Житомира з міні-футболу 2010-2011 для команд вищої ліги пройде з 25 жовтня по 26 грудня, а для команд першої ліги - з 25 жовтня по 30 січня 2011 року.

0



Про це повідомив головний секретар змагань, суддя Національної категорії Томаш Сіцінський. За його словами, чемпіонат буде проводитися, як і в минулому році, у стінах спорткомплексу «Динамо».

Стало відомо, що в цьому році другої ліги не буде, так як Міськрада відмовив у фінансуванні.

Про це на засіданні Комітету сім'ї, молоді та спорту повідомив голова Виконкому Федерації Футболу Житомирської області Петро Білий. Також, він додав, що для участі команди в першій лізі необхідно буде внести суму в розмірі 3100 гривень, що стосується вищої ліги, то суми він не назвав, а командам були видані листівки із зазначеними реквізитами і необхідної для оплати сумою. Таким чином, команди повинні будуть повністю фінансувати себе самі.

- Склалася така ситуація ... Місто не дало нам грошей на проведення чемпіонату, - прокоментував розформування другої ліги Томаш Сіцінський.

Представник команди другої ліги «Тигр» - Сергій Сергєєв все ще сподівається, що його команда отримає шанс виступити в чемпіонаті міста Житомира з міні-футболу і на наступному засіданні Виконкому Федерації Футболу Житомирської області, яке відбудеться 12 жовтня, представники команд і чиновники дійдуть до обопільно – вигідного консенсусу.

- Якщо чесно, я просто в шоці. Не очікував такого рішення, йшов сюди із заявкою нашої команди, ми готувалися цілий рік для того, щоб взяти участь у цьому чемпіонаті, тим більше що в минулому році ми виступили досить не погано і зайняли 4-е місце в нашій підгрупі, - сказав Сергій Сергєєв.

Розчарований представник команди стверджує, що на користь міста таке рішення не піде, тому що цілих 40 команд залишилися без футболу.

- Про який розвиток футболу можна говорити взагалі, якщо немає можливості провести навіть елементарний чемпіонат, але ж уже через півтора року наша країна буде приймати «Євро-2012», - говорить Сергєєв.

Сергєєв стверджує, що однозначно буде відстоювати права своєї команди, якими методами поки не уточнив. Він розраховує на підтримку незадоволених представників команд Вови Лубенського з «Астри», Сергія Іванюка з «Вектора» та багатьох інших. «Думаю, хлопці підтримають мене в цьому питанні, тому що не можна просто взяти і викинути другу лігу!», - Заявив С. Сергєєв.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!