Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області пройшов «турнір справжніх чоловіків»
 
22-11-2010, 22:30  Спорт

У Житомирській області пройшов «турнір справжніх чоловіків»

 
Обласний Турнір з жиму лежачи провів у Бердичеві на базі спортивного клубу "Рось" Житомирський обласний центр "Спорт для всіх" разом Із бердичівською філією. У змаганнях брали участь 26 спортсменів - 12 із Житомира та 14 з Бердичева, - повідомляє Телекомпанія ВІК.

У Житомирській області пройшов «турнір справжніх чоловіків»



Усі спортсмени - молоді хлопці Віком до 18-ти років. Для когось із них, розповідають організатори турніру, це взагалі дебют у пауерліфтингу. Головний суддя Ірина Данилюк зазначає: аби юні силовики виступали якнайкраще на змаганнях більш високого рівня, вони і влаштовують обласні турнірі.

Ірина Данилюк, організатор обласного турніру з жиму лежачі: «До цього не тільки у нас проходили обласні змагання з жиму лежачи, також ми проводимо розважальні богатирські ігри. Напрацьовуємо, досягаємо певного рівня, і з цих змагань йде відбір на більш високий рівень ».

Спортсмени з чотирьох клубів змагалися у шести вагових категоріях. У кожній категорії було мінімум по два учасники. Хлопці кажуть: намагатимуться не дати супернику жодного шансу перемогти.

У кожному виді пауерліфтингу є своя специфіка, розповідають учасники змагань. До кожного потрібно ретельно готуватися, аби потім твоє тіло мало гарну форму, що завжди подобається дівчатам.

Троє спортсменів з Бердичева посіли перші місця у ваговиг категоріях 60 кг, 67кг та 82 кг. Це Олександр Чайківській, спортивний клуб "Гармонія", Олексій Бекарський, з "Росі" та Серафим Гоюк, теж зі спортклубу "Рось". Житомиряни такоже не поїхалі додому без перемоги і повезли до рідного міста три нагороди у своїх категоріях.

Андрій Балєнков, президент Житомирської обласної федерації пауерліфтингу: «Зараз пішла така тенденція, що молодь більше ходить по дискотеках, пабах. У нас мета - популярізація пауерліфтингу, здорового способу життя і того, щоб наші діти займалися спортом ».

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!