Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Приємний подарунок до 1125 річниці - „БК Житомир” виграв „Кубок федерацій”
 
16-09-2009, 21:55  Спорт

Приємний подарунок до 1125 річниці - „БК Житомир” виграв „Кубок федерацій”

 
'Приємний

Приємний подарунок до 1125 річниці - „БК Житомир” виграв „Кубок федерацій”

До Дня народження міста управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради ініціювало проведення спортивного турніру з баскетболу. 12-13 вересня, в спортивному залі Політеху тривали ігри першого Відкритого турніру „Кубок федерацій”.

Если вам нужно перевозить попутные грузы, то лучше это заказать профессионалам на сайте avtoportal.by

Суперників визначав сліпий жереб. З вісьми команд які взяли участь у змаганнях, які грали за олімпійською системою – на виліт, лише дві найсильніші команди – БК „Бердичів” і БК „Житомир” розвели по „різні сторони барикад”.
У фіналі зустрічались баскетбольні клуби „Житичі” та „Житомир”. Останній переміг з рахунком 83-68. Оскільки суперники команди „Крошня-2”.– гості з Бердичева – так і не з’явились на гру, команда отримала бронзу без жодних зусиль.

Кращим центровим гравцем змагань було визнано Олексія Ткачука (БК „Житомир”), кращим нападником – Деніса Аспаріна (БК „Житомир”), кращим захисником – Ярослава Петрова (БК „Житичі”), кращим гравцем турніру MVP – Олександра Москаленка (БК „Крошня - 2”).
Вітаємо переможців!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!