Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Олександр Коцюбко став новим головою Федерації футболу Житомирської області
 
13-01-2011, 09:58  Спорт

Олександр Коцюбко став новим головою Федерації футболу Житомирської області

 
12 січня, під час позачергової конференції Федерації футболу Житомирської області, делегати обрали нового голову федерації. Ним став президент СК "Легіон" Олександр Коцюбко.

Олександр Коцюбко став новим головою Федерації футболу Житомирської області



Роботу його попередника - Олександра Чернявського, який очолював федерацію з 2007 року, делегати конференції визнали незадовільною. За словами виступаючих, житомирський футбол просто даремно втратив чотири роки.

Новообраний керівник федерації пообіцяв, що спільно з керівниками футбольних федерацій районів постарається вивести "спорт № 1" на новий рівень. При чому як професійні команди, так і аматорські. У т.ч. дитячі.

Присутній на конференції представник Федерації футболу України Олександр Яковенко зазначив, що ФФУ зі свого боку буде всіляко підтримувати ініціативи футбольної федерації Житомирщини, спрямовані на розвиток і популяризацію футболу. І навіть пообіцяв подвоїти фінансування - з 50 до 100 тисяч гривень.

- Тільки використовувати ці гроші треба ефективно, на розвиток футболу, А не так, як це робив минулий керівник федерації Житомирської області, коли з отриманих 50 тисяч гривень, 39 тисяч були витрачені на "оренду приміщення", - зазначив представник ФФУ.


Нагадаємо, за тиждень до виборів на мера Житомира, місцевий бізнесмен Олександр Коцюбко, зняв свою кандидатуру і прийняв рішення підтримати Володимира Дебоя, який надалі і став новим мером міста.
За матеріалами: 20 хвилин

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!