Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У пам'ять легендарного житомирського тренера з боксу Володимира Кирилюка
 
18-03-2011, 22:36  Спорт

У пам'ять легендарного житомирського тренера з боксу Володимира Кирилюка

 
Кирилюк Володимир Васильович - тренер з боксу, майстер спорту з боксу і чемпіон України, фіналіст Збройних Сил СРСР, переможець міжнародних і всесоюзних турнірів, двічі - чемпіон Союзу серед студентів. Всього провів 207 боїв на рингу, з яких 196 виграв (за 14 років). 8 років був у збірній Україні, 2 роки - у збірній СРСР, 2 роки в збірній НД 35 років працював тренером .

У пам'ять легендарного житомирського тренера з боксу Володимира Кирилюка



Інтерв'ю від 07.03.2007 року газета «20 хвилини» (архів) стаття «Чому наша держава наплювала на спорт»:

- Головне - моральна сторона, виховання чесних, порядних людей. Спорт передбачає колосальну працю. Повинна бути дисципліна, самовіддача, наполегливість. Тільки так можна досягти висот. Але це доля окремих дітей. Зараз ми хочемо створити масовість, залучити побільше молоді. Ми хочемо, щоб підростаюче покоління вело здоровий спосіб життя, щоб хлопці були зайняті корисними речами і підходили до цього з ентузіазмом. Те, що ми затіяли, складається в єдину систему: виховання, якість роботи, барвистість і привабливість (діти бачать з ЗМІ, як це відбувається за кордоном), а також контакт з батьками, школою і т.д.

Виховання - першочергове завдання. Якби в мене стояв вибір між талановитим, але непорядним учнем і менш сильним, але тим що відрізняється високими моральними якостями, я б вибрав друге. Взагалі для того, щоб не загинув спорт, потрібні ентузіасти. Ми створили Спортивний клуб «Легіон» на ентузіазмі. Якщо, дай Бог, піднімемося, може держава, і зверне на нас увагу. Майбутнє - спортом за клубним.

- Якщо б Ви починали життя спочатку, який би ви обрали шлях?

- Я ніколи не шкодував, що обрав такий шлях. Якщо б можна було життя як плівку перекрутити назад, то я би знову став тренером з боксу.

Люблю рідне місто, тому всі ці роки тренував в Житомирі.

Спортивний клуб «Легіон» в особі президента Коцюбко Олександра Петровича, всього тренерського складу, спортсменів та їх батьків сумуємо ... Сьогодні, 18 березня 2011 року, Житомир втратив справжню легенду - Кирилюка Володимира Васильовича. Він виростив і виховав величезну армію гідних спортсменів нашої країни.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!