Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівські легкоатлети завоювали золоті медалі
 
31-03-2011, 22:17  Спорт

Бердичівські легкоатлети завоювали золоті медалі

 
Спортсмени міста Бердичева завдяки спортивним досягненням заробили собі чималу славу не тільки серед жителів свого міста, але і визнання у всіх любителів спорту. Особливо досягли успіху в цьому вихованці знаменитої школи стрибків ім. Лонського які не втомлюються дивувати своїми перемогами підкоряючи все нові й нові висоти. Тому ми не можемо не відзначити чергову перемогу Бердичівських легкоатлетів, які брали участь у змаганнях Чемпіонату України і повернулися додому з призовими першими місцями.

Бердичівські легкоатлети завоювали золоті медалі



У місті Києві відбувся Чемпіонат України з легкоатлетичного двоборства серед молодих спортсменів 1996 року народження або молодше, в якому разом з іншими командами за перемогу боролися і Бердичівські спортсмени. Дуже приємно, що змагаючись зі своїми суперниками вихованці Ігоря Лонського показали себе з найкращого боку, зумівши завоювати два перші місця. Олександр Баранніков та Євгенія Ординська показали відмінний результат, за що і були нагороджені золотими медалями.
Учень школи № 12 Олександр Баранніков зумів підкорити висоту в 195 сантиметрів, що стало несподіванкою навіть для нього самого, оскільки раніше він такого результату не показував. Євгенія Ординська є ученицею гуманітарної гімназії № 2, і незважаючи на свій юний вік теж вже має чемпіонський титул, завдяки своїй перемозі і показаному результату в 170 сантиметрів.
Від усієї душі вітаємо наших нових спортивних зірок, і бажаємо їм ще багато-багато стрибків і відмінних результатів. Адже у світі ще залишилися нескорені висоти, тому новоявленим чемпіонам є до чого прагнути. Іван ФЕДОРОВ
БЕРДИЧІВ Діловий

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!