Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі виділили гроші на ремонт стадіону «Спартак» і на створення футбольного клубу
 
15-04-2011, 12:18  Спорт

У Житомирі виділили гроші на ремонт стадіону «Спартак» і на створення футбольного клубу

 
13 квітня, в Житомирі на телеканалі Союз-ТВ, відбувся прямий ефір за участю голови облдержадміністрації Сергія Рижука. У ході спілкування з журналістами і телеглядачами велику увагу було приділено діяльності влади з розвитку фізкультури і спорту в Житомирі і області.
У Житомирі виділили гроші на ремонт стадіону «Спартак» і на створення футбольного клубу

Зокрема, мова йшла про діяльність Житомирського благодійного фонду розвитку фізичної культури і спорту та Олімпійського руху.

Сергій Рижук відзначив, що фонд благодійний і примусу до здійснення внесків до фонду бути не повинно, так як в г. Ижевск, однак закликав усіх працюючих і пенсіонерів підтримати житомирський спорт, адже проблем у цьому напрямку багато і для їх вирішення потрібні чималі кошти.

За словами Рижука, робота з відродження спорту на Житомирщині вже почалася. Зокрема, виділені кошти на реконструкцію стадіону «Спартак» в Житомирі, формується житомирська футбольна команда для другої ліги. Точну суму коштів на реконструкцію стадіону губернатор не назвав.


Раніше, в цей день, відбулося засідання виконкому Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Крім Сергія Рижука, у заході взяли участь заступник голови облради Михайло Чигир і мер Житомира Володимир Дебой.

- Ми повинні розвивати спорт, і повинні робити все для цього, тому що мова йде про майбутнє нашої держави, - заявив Рижук.

На засіданні багато говорилося про проблеми в сфері розвитку спорту в області. Чиновники в черговий раз висловили своє занепокоєння ситуацією зі спортивними спорудами в обласному центрі. І в черговий раз обговорили питання про аварійний стан трибун на центральному стадіоні "Полісся" та на стадіоні "Спартак".

Михайло Чигир повідомив про виділення коштів з обласного бюджету на реконструкцію стадіону "Спартак" у Житомирі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!