Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 4 липня виконком ФФУ буде розбиратися із ситуацією в Житомирській обласній федерації футболу
 
3-07-2011, 16:43  Спорт

4 липня виконком ФФУ буде розбиратися із ситуацією в Житомирській обласній федерації футболу

 
У понеділок, 4 липня, в столичному Будинку футболу зберуться представники Федерації футболу України, Прем'єр-ліги та ПФЛ, щоб підвести підсумки минулого сезону і розпланувати новий футбольний рік. Порядок денний чергового Виконкому ФФУ складається з дев'яти важливих питань - пише газета "Команда".

4 липня виконком ФФУ буде розбиратися із ситуацією в Житомирській обласній федерації футболу



Спочатку делегати виконкому планують затвердити результати спортивних змагань за 2010/2011 роки серед клубів Прем'єр-ліги та ПФЛ. Проте основна увага буде приділена майбутнього футбольного марафону. Присутнім належить прийняти календар сезона-2011/2012 у всіх професійних лігах Україні, а також погодити зміни в регламенті обох організацій.

Також делегати розглянуть Регламент Палати ФФУ з вирішення спорів (в тому числі і її персональний склад) питання формування юнацької збірної України (гравців 1996 р.н.) ситуацію, яка склалася в Житомирській обласній федерації футболу, Регламент Всеукраїнських змагань з футзалу сезону- 2011/12 і затвердять Регламент Міжнародного турніру пам'яті В. Лобановського 2011 року.

За матеріалами UA-Футбол

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!