Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через три місяці, в Житомирі почали ремонт входу на стадіон «Спартак»
 
18-08-2011, 23:50  Спорт

Через три місяці, в Житомирі почали ремонт входу на стадіон «Спартак»

 
Нагадаємо, що ще 11 травня студенти будівельного коледжу почали і не закінчили реконструкцію входу на стадіон.

Тоді вони "зняли шубу" зі стіни центрального входу, а губернатор області Сергій Рижук пообіцяв, що незабаром тут відбудеться реконструкція всього центрального входу. Головний архітектор Житомира Тарас Борис навіть показав ескізні проекти нового входу. Але тоді на обіцянках все і закінчилося.

Зараз, схоже, справа зрушила з місця - працівники інспекції штукатурять «під шубу» цегляну стіну.

- Ми за спонсорські кошти найняли бригаду. Мені все одно чия там бригада, головне, щоб була зроблена робота. А вони там сиділи без діла - ми їх спантеличили. Вони проводять чорнову підготовку. Там повинно бути покриття стін мармуровою крихтою. Після цього вже піде декор, алюмінієві накладки і все інше. З композитних матеріалів буде зроблена обробка. - Розповідає головний архітектор Житомира Тарас Борис.

За словами архітектора, під'їзною дорогою і воротами на стадіоні Спартак повинна займатися вже облдержадміністрація. Можливо, зусилля міста і області будуть об'єднані, але це питання ще остаточно не вирішене.

Працівники інспекції, що працюють на Спартаку, обіцяють, що виконають усі свої роботи за тиждень.

Нагадаємо, також губернатор області Сергій Рижук обіцяв реконструювати центральний стадіон "Полісся" і відродити в Житомирі футбол.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!