Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Голова ЖОФФ Коцюбко про стадіон «Електровимірювач» в Житомирі: Що переважить чашу терезів - спорт чи жадібність?
 
30-09-2011, 21:57  Спорт

Голова ЖОФФ Коцюбко про стадіон «Електровимірювач» в Житомирі: Що переважить чашу терезів - спорт чи жадібність?

 
Голова Федерації футболу Житомирської області Коцюбко Олександр Петрович прокоментував інформацію про те, що депутати Житомирської міськради вирішили поки не міняти стадіон «Електровимірювач» на п'ять спортмайданчиків.

Голова ЖОФФ Коцюбко про стадіон «Електровимірювач» в Житомирі: Що переважить чашу терезів - спорт чи жадібність?



Ось що сказав голова ЖОФФ Коцюбко О.П.:

- Я приємно здивований, що в Житомирі знайшовся стадіон.

Спортивні майданчики, панове господарі, потрібно було встановлювати ще в 2005 році, як Вами було і обіцяно, до того ж Ви ще й обіцяли побудувати стадіон по вул. Черняховського, 126 з інфраструктурою. Стадіону немає. Ви покористувалися міською землею протягом шести років, тому спортивні дитячі майданчики Вам потрібно встановлювати в будь-якому випадку. У подяку житомирянам за те, що вони дали Вам можливість заробити (ринок «Сінний» приніс Вам колосальний дохід).

До речі, термін оренди цієї землі закінчився в 2010 році. На якій підставі на стадіоні проводять будівельні роботи, а саме закатали стадіон в асфальт і будують там базар? Потрібно розібратися хто закочував асфальт, для того, щоб він же його і прибрав.

Я відразу, Вам панове, кажу - руки геть від міської власності. Стадіони, футбол - це поле моєї діяльності. Я, голова Федерації футболу Житомирської області, отримав лист від голови Федерації футболу Житомира з пропозицією цей стадіон взяти в оренду під юрисдикцію Федерації футболу. Ця пропозиція була внесена до порядку денного засідання Виконкому Федерації футболу Житомирської області, де всі члени Виконкому одноголосно проголосували за відродження стадіону по вул. Домбровського, 25 (колишній стадіон заводу «Електровимірювач») - 1,3 га землі.

Для житомирян скажу, що протягом декількох місяців в Житомир приїжджають високі чини Федерації футболу України. Були зустрічі і з мером Житомира, є заяви з проханням надати землю для будівництва стадіону, є гарантійні листи ФФУ про надання сприяння, зокрема надання технічної документації на стадіон і часткове фінансування його будівництва. Але до цих пір землю під стадіон ніяк не могли знайти.

Житомирською мерією була створена спеціальна комісія для вирішення цього питання, очолювана заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міськради Бочковським Олександром Михайловичем. Це шанс для житомирян відродити футбол у нас в місті. Цього року Україна святкуватиме 20-річчя створення Федерації футболу України. Будуть нагороди, грамоти, феєрверки, концерти. І нам соромно усвідомлювати, що єдине місто на планеті Земля яке не має власного стадіону - це Житомир. Єдина футбольна команда «Легіон», яка представляє місто Житомир в Чемпіонаті і Кубку області, Кубку України, грає в Житомирському районі, Новогуйвинську.

Я знаю, що колишні орендарі цього базару - депутати міськради. Я думаю, що Вам потрібно публічно відмовитися від знищення стадіону в ім'я здоров'я житомирських дітей і молоді.

Житомирська обласна федерація футболу направить відповідні листи до ФФУ для підтримки. Також листи будуть спрямовані і в прокуратуру для контролю, депутатам в земельну комісію Житомирської міськради, а також меру міста Житомира.

Прес-служба ЖОФФ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!