Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівські футболісти не поступилися перемогою гостям з Коростеня
 
24-10-2011, 22:15  Спорт

Бердичівські футболісти не поступилися перемогою гостям з Коростеня

 
Футбольний матч, який зіграла у себе вдома на цих вихідних Бердичівська команда ФК «Бердичів» був воістину найбільш очікуваним, адже він повинен був вирішити долю наших спортсменів і місце, яке вони можуть зайняти в турнірній таблиці Чемпіонату області. Однак ця гра пройшла не так гладко, як попередні, адже суперником виявилася дуже сильна команда з міста Коростеня, яка з перших хвилин показала, що з нею жарти погані.

'Бердичівські



Футболісти з СК «Коростень» схоже, зовсім не зніяковіли, від того що вони знаходяться в гостях і відчували себе на чужому для них стадіоні «Шкіряник» майже як вдома. Кілька перших хвилин на адаптацію - і ось голкіпер Бердичівської команди дістає м'яч зі своїх воріт. Після першого гола бердичівські футболісти стали обережніше, і перший тайм так і закінчився з рахунком 1:0 на користь коростенців.

У другий тайм бердичівські футболісти вийшли з твердим бажанням забивати, але реалізувати головою момент змогли лише в середині гри, зрівнявши рахунок до 1:1. Гості не залишилися в боргу, і буквально через пару хвилин знову збільшили відрив на один м'яч. На щастя до кінця другого тайму футболісти ФК «Бердичів» встигли забити останній у грі гол у ворота суперників. Результатом зустрічі став нічийний рахунок 2:2, який якщо і влаштовував СК «Коростень», але ніяк не підходить для бердічевлян, яким потрібна була тільки перемога.

Таким чином, бердичівська команда за результатами зіграних ігор увійшла в трійку призерів, а от яке місце вона займе, поки все-таки невідомо. Є в запасі ще одна виїзна гра з командою «Бараші», але, на думку тренера ФК «Бердичів» вона ні на що вже не вплине - різниця нашої команди складає цілих п'ять очок. Але в цілому Ігор Лисюк високо оцінює гру своїх підопічних, які змогли пробитися до трійки лідерів, що само по собі вже є хорошим результатом виконаної роботи.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!