Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Юним житомирським каратистам запросили тренера «зі сторони»
 
1-11-2011, 19:17  Спорт

Юним житомирським каратистам запросили тренера «зі сторони»

 
«Клуб« Джитте» - хороший, гідний супротивник для нашої команди», - так описав свої враження від зустрічі з житомирськими каратистам тренер харківської команди «Вагар» Рудик Саргунов. Семінар що проходив 29-30 жовтня, на якому він поділився з хлопцями секретами своєї майстерності, за словами їх постійного тренера Дмитра Корягіна, був дуже корисним: «Щоб не зупинитися у розвитку, потрібно частіше зустрічатися з іншими командами, запрошувати тренерів «зі сторони» - це найкраща підготовка і до міжнародних турнірів»

Юним житомирським каратистам запросили тренера «зі сторони»



Клуб «Вагар», тренером якого Рудик Саргунов став два роки тому, на недавньому чемпіонаті з карате в Малайзії випередив сильні команди Росії та Іспанії. «А спочатку команда складалася всього з чотирьох спортсменів». - Розповідає тренер. - Через рік наполегливих тренувань з'явилися і перші досягнення - спочатку це були перемоги на всеукраїнських змаганнях». «Чемпіонами не народжуються - потрібно багато тренуватися, любити свій вид спорту і довіряти своєму наставнику» - підсумував Рудик Саргунов.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!