Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нагороди знайшли своїх героїв: активісти Житомирщини отримають нагороди ФФУ
 
2-12-2011, 20:07  Спорт

Нагороди знайшли своїх героїв: активісти Житомирщини отримають нагороди ФФУ

 
На 13-му Конгресі Федерації футболу України, який пройшов 30 листопада 2011 року, були присутні 142 делегата з усієї України.

0



Федерація футболу нагородила 12 делегатів, одним з яких був і делегат Житомирської обласної федерації футболу Малиновський Олег Валентинович.

Малиновський Олег Валентинович є заступником голови Житомирської обласної федерації футболу Коцюбко Олександра Петровича і начальником команди Спортивного клубу «Легіон».

Голова Житомирської обласної федерації футболу Коцюбко Олександр Петрович отримав завдання від Федерації футболу України нагородити футбольних активістів Житомирщини в кількості 21 людини.

Серед представлених до нагород буде Авдиш Зая Зеду.

Нагадаємо, що Виконком Житомирської обласної федерації футболу на підставі відкритого опитування на Житомирщині затвердив подання кандидатури Авдиша Зая Зеду до нагороди орденом «За заслуги». Але нагородна комісія при Житомирській обласній адміністрації не затвердила кандидатуру Авдиша.

Авдиш Зая Зеду протягом 15 років керував командою «Полісся» м. Житомир, яка брала участь у змаганнях Професійної футбольної Ліги, однак за станом здоров'я був змушений залишити цю посаду.

Але Федерація футболу України пішла назустріч громадськості Житомирщини, виконкому Житомирської обласної федерації футболу і прийняла рішення нагородити Заю Авдиша.

Нагородження всього активу відбудеться цього тижня в Житомирі.

Прес-служба ЖОФФЕ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!