Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Каратисти житомирського клубу ДЖІТТЕ виграли 9 медалей на Кубку Україні
 
27-12-2011, 03:14  Спорт

Каратисти житомирського клубу ДЖІТТЕ виграли 9 медалей на Кубку Україні

 
Напередодні свята Святого Миколая пройшов фінал Кубка України з карате, який відбере кращих з кращих на молодіжний чемпіонат Європи.

Каратисти житомирського клубу ДЖІТТЕ виграли 9 медалей на Кубку Україні



17-18 грудня в місті Миколаїв зібралися спортсмени з усієї Україні. Житомирська область не була винятком із правил, оскільки її на вищому рівні представляв клуб карате-до "ДЖІТТЕ". Варто зауважити, що саме житомирський клуб є одним з базових при формуванні збірної команди України.


По ходу турніру


Процишин Артем зайняв третє місце серед дорослих ката (формальні комплекси прийомів в карате). Програв Головешка Володимиру (Одеса) в категорії дорослих. Серед 18-20 років також поступився Головешко у фіналі, зайнявши, в результаті друге місце.


Фадєєва Олена у дорослих ката серед жінок стала третьою, програвши Яні Вілінчук з Іллічівського (Одеська область).


Кравчук Роман (юнаки 16-17 років) - 1 поразка, 1 перемога і, в підсумку - 3-е місце.


Єлізаров Віталій (кадети років 14-15) пройшов два кола, вигравши у Мамренко (5-0). Серед дорослих - фінал з Головешко.


Єгор Корягін виступав в категорії куміте юніорів (16-17 років) у ваговій категорії до 61 кг. Перший бій бився з Андрієм Гузенко (Харків, срібний призер останнього молодіжного чемпіонату світу, гордість українського карате) і пропустив удар триочковий на добивы. Чесно кажучи, Гузенко бив повз, а Єгор прикрив голову рукою. Але три судді викинули іппон. Далі Гоша теж провів іппон, тільки молодий суддя не ризикнув його дати. Наступні два бої за третє місце Єгор виграв (1:0 і хантей). І став третім.
Фінали першого дня


Єлізаров проти Сої (Катана): Соя почав ката і збився, далі просто пішов, точніше втік. Після цього Єлізаров спокійно, але впевнено, виконав годзюсіхо дай і посів перше місце в ката років 14-15.

За дорослим жіночим ката Аня Крещенко несподівано, але переконливо, "зробила" Віленчук так, що та навіть не прийшла на нагородження. До речі, Соя теж не прийшов.


В 18-20-річній категорії, в фіналі Артем Процишин програв Головешко, точно так само, як Єлізаров програв тому ж Головешко серед дорослих. Слід зазначити, що і Єлізаров, і Процишин сильно підросли саме за останній період.


У чоловічому куміте 16-17 років, до 61 кг, Олексій Маковський (Одеса, клуб "Спарта") виграв у Гузенко за рішенням суддів (хантей з рахунком в основний час 2:2).


Другий день


Олесь Векс в ката серед 10-річних досить впевнено зайняв друге місце, при цьому 3 кола виграв, програв ж досить різкому на руки спортсменові з "ката". Серед 11-річних програв відразу. У підсумку - друге місце.
Даша Кондратюк серед 12-13-річних на Дзіон обіграла Самусь (Спарта). У наступному колі, виконуючи годзюсіхо дай, забула ката, збившись на останньому розвороті в кібадаті і, в результаті, стала третьою.

В результаті 7 житомирських учасників привезли 9 нагород: 1 золото, 3 срібла і 5 бронзових медалей.
Трішки про "ДЖІТТЕ"
Клубом "ДЖІТТЕ" керує старший тренер збірної команди країни в офіційних міжнародних турнірах, майстер спорту чорного пояса V дан Дмитро Корягін. У клубі займається близько 120 дітей і підлітків, починаючи з 4-5-річного віку з розбивкою за віковими підгрупами 4-5, 7-10, 11-13. років і дорослі 14-17), а також за рівнями майстерності і за місцем проживання.
Заняття проводяться на базі спортзалів шкіл № 17, 21, 36. Головне при підготовці в клубі - це високий стандарт якості, звідси високі вимоги до тренерів з боку керівництва клубу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!