Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За два дні футболісти «Візаж» виграли у львівського «Лемберга» і житомирського «Авангарду»
 
6-03-2012, 17:32  Спорт

За два дні футболісти «Візаж» виграли у львівського «Лемберга» і житомирського «Авангарду»

 
Команда спортивного клубу «Візаж» на вихідних двічі здобула перемогу в футзальних першостях. Гра зі львівським «Лембергом» в рамках Чемпіонату України закінчилася з результатом 3:1 на користь житомирської команди. Турнірну таблицю Чемпіонату міста також очолив «Візаж» і на зустрічі з «Авангардом» переваживши з рахунком 4:3.

За два дні футболісти «Візаж» виграли у львівського «Лемберга» і житомирського «Авангарду»



Черговий тур Чемпіонату України з міні-футболу серед команд першої ліги відбувся 3-го березня в Житомирі. СК «Візаж» в рідних стінах ФСК «Динамо» приймав одного з аутсайдерів західної зони, львівську команду «Лемберг». Уже на 13-й хвилині житомиряни вигравали з рахунком 2:0. Перший раз воротами суперника опанував вихованець СК «Візаж» Віталій Зайцев. Через кілька хвилин, забивши другий м'яч, його підтримав Андрій Лисенко. Гравцям «Лемберга» так само вдалося заявити про себе в першому таймі. На останніх хвилинах завдяки розіграшу стандартного положення львів'яни змінили рахунок - 2:1. У другому таймі «Візаж» віддав ініціативу «Лембергу». Цим житомиряни дали суперникові можливість розкритися, а самі вибрали тактику різкої контратаки. Згодом, одна з контратак перетворилася на взяття воріт. Вихід п'ятого гравця замість воротаря команди суперників не дозволив гостям скоротити рахунок. Третій м'яч у ворота «Лемберга» знову відправив Андрій Лисенко.

У неділю в рамках Чемпіонату міста команда СК «Візаж» зустрілася з однією з найсильніших команд Житомира «Авангардом».

«До однієї з основних ігор Чемпіонату міста з «Авангардом» ми підійшли в хорошому фізичному і психологічному стані. Перемога в суботу дала хлопцям позитивний настрій і про це свідчить результат недільного матчу », - розповідає тренер СК «Візаж» Віталій Лясковський.

На 7-й хвилині першого тайму рахунок відкрив Андрій Лисенко. Далі двічі продемонстрував свою індивідуальну майстерність Олександр Школьний. Гравцям «Авангарду» у першому таймі вдалося забити гол всього два рази. Продовжуючи свій бенефіс, і в другому таймі Олександр Школьний ще раз розписався в воротах «Авангарду». На останніх хвилинах «Авангарду» вдалося скоротити рахунок. Останні хвилини були досить напруженими. Але кінцевий результат так і залишився 4:3. Завдяки цій перемозі СК «Візаж» очолив турнірну таблицю Чемпіонату міста з футзалу.

Найближча гра СК «Візаж» в рамках Чемпіонату міста відбудеться 10 березня з командою «Медик».

Наступного разу житомиряни в Чемпіонаті Україні зустрінуться з командою «Спортлідер +». Гра відбудеться в Хмельницькому 17 березня. Перемога в цьому поєдинку дозволить вихованцям СК «Візаж» продовжити боротьбу за ІV-е місце в турнірній таблиці, що виведе команду в плей-оф.

В рамках Чемпіонату України домашню гру своїх улюбленців вболівальники СК «Візаж» зможуть побачити 31 березня в поєдинку з командою «Київ НТУ».
Фото СК "Візаж"
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!