Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чемпіонат Житомира з міні-футболу: лідер «Візаж» обіграв «Медик» з рахунком 7:2
 
12-03-2012, 16:41  Спорт

Чемпіонат Житомира з міні-футболу: лідер «Візаж» обіграв «Медик» з рахунком 7:2

 
На минулих вихідних, у другому колі Чемпіонату Житомира з міні-футболу зустрілися СК «Візаж» та ФК «Медик».

Чемпіонат Житомира з міні-футболу: лідер «Візаж» обіграв «Медик» з рахунком 7:2



В суботу, 10 березня, в житомирському спорткомплексі «Динамо», в матчі ФК «Медик» - СК «Візаж», гра закінчилася з хокейним рахунком 2:7.

Вже на перших хвилинах матчу «Візаж» активно демонстрував атакуючий футбол. На 5-й хвилині рахунок відкрив вихованець СК «Візаж» - Дмитро Тосіч. Далі тричі у воротах суперника розписався Віталій Зайцев. Так само забити м'яч вдалося Дмитру Терновому, Олександру Шкільному та Андрію Лисенко.

На думку наставника СК «Візаж» Віталія Лясковського більшою мірою цей матч носив тренувальний характер і був не складним. Тренер розповів, що вихованці СК «Візаж» мали 4 дні для відпочинку і відновлення сил, адже лютий для них був дуже насиченим. Команда добре проявила себе не тільки на міському рівні, а й на Чемпіонаті України в цілому.

Зараз СК «Візаж» активно готується до гри з хмельницькою командою «Спортлідер +», яка зараз перебуває на останньому місці в турнірній таблиці. Нагадаємо, матч Чемпіонату України за участю житомирської команди відбудеться в Хмельницькому 17 березня. Перемога в цьому поєдинку дозволить вихованцям СК «Візаж» продовжити боротьбу за ІV-е місце в турнірній таблиці, що виведе команду в плей-офф.

Здібності і навички, які зуміли продемонструвати вихованці СК «Візаж» на всеукраїнському рівні помітили. Про це свідчить цікава пропозиція, яка нещодавно надійшло на адресу клубу.

- Хотілося б відзначити, що на електронну пошту нашого клубу кілька днів тому прийшов лист з пропозицією для деяких гравців зіграти проти польської команди. - Розповідає Віталій Лясковський. - Вихованці СК «Візаж» запрошені до складу юнацької збірної України, яка незабаром зустрінеться зі збірною Польщі для проведення двох дружніх матчів. Представники нашого клубу Антон Лясковський, Андрій Лисенко, Віталій Зайцев і воротар Рустам Рахметов захищатимуть честь країни у складі української збірної 26-27 березня поточного року.

Уболівальникам СК «Візаж» залишається лише порадіти за своїх улюбленців і побажати їм удачі у підкоренні нових вершин футзалу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!