Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Після відмови влади, федерація футболу пропонує житомирянам самим виставити команду на чемпіонат України
 
14-03-2012, 05:34  Спорт

Після відмови влади, федерація футболу пропонує житомирянам самим виставити команду на чемпіонат України

 
Житомирська обласна федерація футболу запропонувала мерії виставити футбольну команду від Житомира на чемпіонат України серед аматорів.

'Після



В цьому році виповнюється 100 років Житомирському футболу. І дуже хочеться, щоб жителі Житомира побачили і насолодилися грою команд з інших міст України, а також повболівали за своїх футболістів.

Житомир скучив з всеукраїнським футболом, тому було зроблено цю пропозицію мерії.

Нагадаємо, що такі міста як Коростень, Малин, Новоград-Волинський, мають набагато менші міські бюджети, ніж Житомир, виставляють свої команди і оплачують їх. Чим приємно радують жителів своїх міст. На гру команди «Звягель» м. Новоград-Волинський приходять подивитися від 5 до 8 000 уболівальників.

Але, на жаль, на пропозицію Коцюбко А.П. провести це чудовий захід прийшла відмова за підписом першого заступника міського голови Семенець Г.В. Тому у нас виникла ідея: чому б нам самим житомирянам не виставити команду.

Давайте до 100-річчя футболу самі собі влаштуємо свято!

Якщо Ви любите футбол, любите Житомир, якщо Ви патріот свого міста, якщо Ви хочете прославити свою фірму, своє підприємство на всю Україну, а також стати знаменитим і упізнаваним політиком, давайте разом виставимо команду від Житомира на цьому престижному турнірі.

Телефон голови ЖОФФ Коцюбко А.П. 47-40-67

Зі свого боку гарантуємо, що Ваш благородний вчинок отримає схвалення і любов житомирян. Будьте впевнені, що Ваше підприємство, завод, політична кар'єра досягнуть небувалих висот. Ви будете найбільш шанованою людиною в нашому місті, ми про Вас розповімо у всіх засобах масової інформації, на радіо, на телебаченні. Ви будете людиною, завдяки якому городяни зможуть згадати колишні перемоги житомирських команд. Житомиряни уміють бути вдячними.

Дозвольте собі бути першим!

Прес-служба ЖОФФ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!