Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук пообіцяв відремонтувати стадіон у Житомирі після Євро-2012
 
12-04-2012, 11:07  Спорт

Рижук пообіцяв відремонтувати стадіон у Житомирі після Євро-2012

 
11 квітня губернатор Житомирської області Сергій Рижук взяв участь у прямому телеефірі ТРК «Союз-ТВ». Журналісти Житомира та області близько двох годин мали можливість спілкуватися з ним.

'Рижук



Журналіст «Журналу Житомира» Сергій Харчук, напередодні 100-річчя від дня заснування футболу в Житомирській області, підняв тему футболу і відновлення центрального міського стадіону.


- Сергію Миколайовичу, в місті немає професійної футбольної команди. Центральний міський стадіон не в кращому стані. Ви неодноразово говорили про реконструкцію стадіону і хотіли там проводити масштабні святкування, на зразок 20-річчя незалежності України, проте житомиряни побачили тільки зняття сидінь з трибун.

А чи є що сьогодні святкувати? І коли слова стануть справами? - Запитав журналіст.
Ось що відповів Сергій Рижук:

- Дуже важкt для мене питання. Поки що ми не справляємося з цією проблемою. Зараз на сесії виділили ще 1 мільйон гривень для продовження реконструкції і в червні за підсумками півріччя ми також виділимо гроші, а вже після Євро-2012 отримаємо ще й гроші з державного бюджету.

Так що «левову частку» з обласного бюджету ми виділяємо, правда, ще нічого не встигли віддати, як уже йдуть контролювати, чи не вкрали. Ну, це теж правильно, це треба робити, але воно пов'язане з якоюсь недовірою ...

Для того, щоб створити команду професіоналів - потрібно близько 50 мільйонів доларів, тобто понад 400 мільйонів гривень - це ми не потягнемо.

Але стадіон, його південну частину я дуже хочу, мрію і марю цим, необхідно нам зробити, щоб діти могли там грати. Спасибі за це питання, я постараюся пильніше звернути увагу на це, - заявив керівник області.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!