Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Молоді бердичівські футболісти на своєму полі зустрілися з суперниками з Шепетівки
 
21-04-2012, 18:32  Спорт

Молоді бердичівські футболісти на своєму полі зустрілися з суперниками з Шепетівки

 
Футбол в місті Бердичеві не тільки живе, а й активно розвивається, завдяки чому все більше і більше молодих бердичівлян поповнюють собою ряди місцевої Дитячої юнацької спортивної школи (ДЮСШ). Саме тут досвідчені тренера не тільки намагаються зробити з них професійних голкіперів, півзахисників і нападників, а й дають шанс молодим футболістам реалізувати себе на різноманітних чемпіонатах і змаганнях не тільки обласного, а й всеукраїнського значення.

'Молоді



Редакції газети «Бердичів Діловий» стало відомо про нові ігри спортсменів-футболістів ДЮСШ міста Бердичева, які беруть активну участь у першій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги України. Бердичів на цих змаганнях представляють одразу дві команди вихованців Дитячої юнацької спортивної школи 1995 і 1997 року народження.

Перші ігри в рамках проведення всеукраїнських футбольних баталій бердичівські спортсмени провели в місті Рівному, але тоді ні вони, ні їхні суперники не змогли показати результат, і зустріч закінчилася внічию. Тепер же, коли днями 17-річні бердичівські футболісти приймали на стадіоні «Кожевник» своїх гостей з міста Шепетівки, у них був відмінний шанс проявити себе на рідній землі. Яким, на жаль, вони не скористалися - добре, що хоча б не програли, і матч закінчився бойовою нічиєю. Зате їх 15-річні колеги з іншої бердичівської команди (1997 року народження) у своїй віковій групі могли перемогли своїх суперників з Шепетівської ДЮСШ з рахунком 2:1.

Закінчилися другі матчеві зустрічі, і можна сказати, що молоді футболісти показали себе на них досить непогано. Попереду ще багато ігор і багато суперників, багато з яких досить сильні в порівнянні з місцевими гравцями. Але це навпаки повинно бути стимулом для юних бердичівських футболістів не розслаблятися, а довго і наполегливо працювати над собою, над технікою гри щоб в черговий раз довести, що кращі футболісти - це бердичівляни.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!