Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська обласна федерація футболу хоче побудувати в Житомирі новий стадіон
 
30-05-2012, 14:45  Спорт

Житомирська обласна федерація футболу хоче побудувати в Житомирі новий стадіон

 
Голова ЖОФФ Олександр Коцюбко розповів про спортивний клуб "Легіон", який представляє наше місто у чемпіонаті Україні, і про невдалий старт в ньому.

'Житомирська



«По-перше, всіх уболівальників Житомира вітаю з початком чемпіонату Україна. Ми всі хотіли відродження футболу та участі Житомирської команди в таких турнірах і вище. На щастя, мрія стала реальністю завдяки закінченню суду і завдяки перемозі в ньому. Ми встигли заявити у Федерацію Футболу України команду і буквально з маршу вступили в бій. Легіон вперше бере участь у змаганнях такого рівня. Ми тільки вчимося. Команди з якими Легіон грає - це професіонали. Наші футболісти приходять грати після роботи. Легіон - це команда не для биття, підтягнемо фізику, техніку, зіграємо і буквально найближчим часом порадуємо своїх уболівальників, адже у спортсменів великий потенціал. Зараз граємо на "Спартаку", але дуже хочеться відбудувати стадіон. Для цього ФФУ безкоштовно передало ЖОФФ техдокументацію на будівництво стадіону. Зараз думаємо де його розмістити. Буде будуватися і для дітей стадіон з штучним покриттям. У мерії 23 травня відбулася робоча зустріч з цього питання, на якій я був присутній. Комісію очолив Олександр Бочковський, брали участь Валентин Арендарчук, його заступник Світлана Ковтуненко та ще ряд фахівців. Після цього виїхали на об'єкт для візуального огляду та обговорення. Але питання залишилося відкритим. Я сподіваюся, що влада міста Житомира ухвалить рішення на користь розвитку дитячого футболу », - розповів Олександр Коцюбко

За словами Олександра Коцюбко ініціативу підтримали громадські організації:

- Житомирська міська громадська організація Спортивний клуб "Легіон",

- Житомирська обласна Громадська організація ветеранів війни Богунського району,

- Житомирська міська громадська організація "Захист дітей війни",

- Український фонд "Реабілітація інвалідів», «Ветеранів».



Прес-служба ЖОФФ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!