Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У місті Бердичеві визначилися переможці боксерського турніру на призи братів Кличко
 
3-07-2012, 13:42  Спорт

У місті Бердичеві визначилися переможці боксерського турніру на призи братів Кличко

 
Минулого тижня закінчилася серія боксерських поєдинків, які проводилися в місті Бердичеві в рамках вже традиційного турніру на приз братів Кличко, в якому на цей раз взяло участь аж 16 країн. Фінальна частина змагань проходила в останній день першого літнього місяця - 30 червня, і на урочистій церемонії закриття була присутня велика кількість почесних гостей, які підвели підсумки змагань що пройшли, а судді винесли свій вердикт, хто ж став остаточним переможцем у своїх вагових категоріях.

'У



Особливо слід відзначити той факт, що цього року в складі збірної України прийняло участь два бердичівських боксера, які теж билися за чемпіонський титул. І якщо один з них (Максим Чулячеєв) заздалегідь вибув з чемпіонату, програвши своїм більш сильним суперникам, то другий наш земляк Ілля Пільовін з успіхом дійшов до фінального бою. Правда, тут спортсмена чекала поразка від рук Чемпіона Узбекистану.

Всього п'ять українських боксерів увійшло в десятку пар, які змагалися між собою за золоті медалі, при цьому тільки одному з їх вдалося добитися права називатися чемпіоном. Володимир Кудряков з Сімферополя, який вже другий раз бере участь в турнірі на приз братів Кличко, у фінальному поєдинку зміг здобути перемогу над своїм суперником з республіки Казахстан, і посів перше місце на змаганнях.

У наступному році місто Бердичів прийматиме XV ювілейний боксерський турнір на призи братів Кличко, який напевно збере ще більше учасників. Також сміємо сподіватися, що на ньому будуть присутні і безпосередні організатори даного чемпіонату - відомі в усьому світі боксери брати Клички, які протягом кількох років все ніяк не можуть знайти час у своєму щільному графіку для того, щоб відвідати цей боксерський турнір.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!