Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відроджений футбольний клуб Полісся (Житомир) буде грати на Гуйві
 
21-07-2012, 12:47  Спорт

Відроджений футбольний клуб Полісся (Житомир) буде грати на Гуйві

 
Відроджений в цьому році житомирський футбольний клуб "Полісся" виступить в Чемпіонаті України серед аматорських команд.

'Відроджений



Про це розповів новий старий президент клубу Зая Авдиш Зедовіч, який збирає команду практично "по-нитці".

За словами Авдиша, команда вже зареєстрована, але у професійній лізі в цьому році зіграти не зможе, оскільки не встигли зібрати і подати всі необхідні документи. До того ж, у команди немає стадіону і спортивної бази відповідної професійної, хоч і другий, лізі.

У 2012 році ФК "Полісся" виступить в Чемпіонаті України серед аматорських команд. Це буде розігрів перед "вступом у професійний футбол".

Однак, як заявив керівник команди, грати будуть не в Житомирі, а на Гуйвенському стадіоні.

- Я слабо вірю, що до кінця року почнуть ґрунтовно ремонтувати Центральний стадіон, тому ми вибрали стадіон в Гуйві, щоб там проводити ігри Кубка України серед аматорів. Його треба підремонтувати, наново засіяти поле. На це знадобиться близько 1 млн. грн. Частина грошей дасть наш спонсор, іншу частину - обласна влада і директор Танкового заводу Бутенко, - говорить Авдиш.

ФК "Полісся" вже надали два поверхи в готелі "Спортивний" на території Центрального стадіону.

Зая Зедовіч поки не бажає розкривати ні імен тренерського складу, ні гравців.

- Я поки не буду називати імен. У нас є кілька кандидатів на місце головного тренера, поки ми розглядаємо варіанти. Скажу одне: ми вже зібрали команду з 17 осіб. Це кращі молоді гравці з Житомирської області, - сказав Авдиш.

Зая Авдиш каже, що на сесії облради 27 серпня на ремонт Центрального стадіону повинні виділити значну суму.

- Губернатор Рижук пообіцяв мені, що друге коло чемпіонату України "Полісся" гратиме вже на частково відремонтованому центральному стадіоні. Я поки в це не вірю. Тому спочатку ми будемо грати на Гуйві, а там подивимося, - говорить Зая Зедовіч.

Клуб не буде підшукувати доброго кандидата-мажоритарника, такого як Ігор Бакай, який вклав гроші в Центральний стадіон перед виборами до Верховної Ради в 2002 році. Але можливо Авдиш звернеться до Володимира Сацюка.

- Можливо, ми попросимо допомоги у Сацюка, який, здається, планує балотуватися в Житомирі. Він і раніше нам допомагав, сподіваємося, що і зараз не відмовить, - говорить Авдиш.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!