Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор обіцяє, що в Житомирі на місці центрального стадіону побудують новий, за рахунок субвенції
 
8-09-2012, 23:17  Спорт

Губернатор обіцяє, що в Житомирі на місці центрального стадіону побудують новий, за рахунок субвенції

 
На святі з нагоди Дня фізичної культури і спорту, яке пройшло 7 вересня в Житомирському телецентрі, губернатор Сергій Рижук повідомив, що центральний стадіон буде повністю реконструйований.

Губернатор обіцяє, що в Житомирі на місці центрального стадіону побудують новий, за рахунок субвенції



Так само Рижук розповів, що в Житомирі розпочнеться будівництво двох нових басейнів і сучасного будинку спорту, а Центральний стадіон у наступному році і зовсім відбудують заново.

«Я вже маю можливість і право, і відповідальність сказати вам, що в наступному році ми отримаємо державну субвенцію і негайно беремося за реконструкцію, а, по суті, будівництво нового, на тому місці, Центрального стадіону в нашому обласному центрі»,- похвалився Рижук .

Начальник головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Раїса Гула «по-секрету» розповіла всім, що житомирський стадіон включений в держпрограму з реконструкції спортивних об'єктів і перші гроші «вже пішли».

«Навіть на стадіон, який ніколи не фінансувався, вже перші кошти пішли, і сьогодні я хочу просто, по-секрету, вам сказати, що наш стадіон Центральний включений у державну програму. Це для нас великий успіх », - розповіла спортсменам Раїса Гула.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!