Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук у червні подарував житомирським футболістам автобус, який офіційно купили тільки в жовтні
 
25-10-2012, 12:33  Спорт

Рижук у червні подарував житомирським футболістам автобус, який офіційно купили тільки в жовтні

 
11 жовтня Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Полісся» Житомирської облради підписала договір з підприємством «Волиньавтомотосервіс» на покупку туристичного автобуса.

Рижук у червні подарував житомирським футболістам автобус, який офіційно купили тільки в жовтні



Про це повідомляє офіційний портал Держзакупівель України.

Тендер на купівлю автобуса Yutong ZK 6129 на 47 пасажирських місць був оголошений Житомирською ДЮСШ з футболу «Полісся» 2 липня 2012 року. Згідно з технічною документацією автобус повинен бути обладнаний опалювальною системою Webasto і кондиціонером Kelin.

20 вересня було оприлюднено результати торгів, згідно з якими тендер виграло підприємство «Волиньавтомотосервіс» (м. Луцьк).

Як стало відомо, вартість автобуса Yutong складає 900 тис. грн. Придбають його за кошти місцевих бюджетів. Розпорядник коштів - головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Тендер на купівлю автобуса був проведений заднім числом, тому автобус був вручений ДЮСШ ще 5 червня, під час святкування 100-річчя житомирського футболу, на подарованому автобусі був намальований великий футбольний м'яч і напис «Юним футболістам Житомирщини від губернатора С.М. Рижука ». Тоді ж повідомлялося, що на придбання автобуса школі «Полісся» рішенням № 328 8-ї сесії Житомирської обласної ради було передбачено виділити 850 тис. грн.

Прес-служба Житомирської облдержадміністрації з цього приводу цитувала губернатора: «Ми придбали автобус для обласної школи футболу і так, крок за кроком, здійснюючи конкретні справи, ми відбудовуємо футбольну інфраструктуру області, як і в цілому Житомирщину».

Ще у вересні батьки юних футболістів скаржилися, що не можуть користуватися автобусом, який подарував Рижук. Тепер зрозуміла причина - він просто ще не був офіційно куплений.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!