Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У рукопашному бою житомирські десантники перемогли миколаївських.
 
25-09-2009, 15:27  Спорт

У рукопашному бою житомирські десантники перемогли миколаївських.

 
'У

Вчора, 24 вересня, на базі 79-ої окремої Миколаївської аеромобільної бригади Командування Сухопутних військ пройшов третій Відкритий чемпіонат аеромобільних військ і військ спеціального призначення по рукопашному бою, присвячений пам'яті Героя Радянського Союзу генерала армії Василя Маргелова.

До Миколаєва з'їхалися «солдаты-спортсмены» з шести міст України - Дніпропетровська (25-а повітряно-десантна бригада), Львова (80-й окремий аеромобільний полк), Кіровоград (3-й окремий полк спеціального призначення), Житомир (95-а окрема аеромобільна бригада), Хмельницький (8-й полк спеціального призначення), ну і, само собою, Миколаїв (79-а окрема аеромобільна бригада).

Впродовж всього чемпіонату військовослужбовці, що брали участь в змаганнях, тримали глядачів в напрузі. Чого тільки коштував поєдинок за перше місце в категорії до 65 кілограм між лейтенантом Олександром Вацевічем (командир взводу 79-ої окремої аеромобільної бригади) і сержантом Мотрічем (8-й полк спеціального призначення). Львів'янин, не дивлячись на програш, зірвав бурхливі оплески глядачів за свою волю до перемоги. За три хвилини, а саме стільки проходив бій, він встиг двічі побувати на татами. Навіть те, що під час поєдинку медикам довелося надавати йому допомогу, не змусив його відмовитися від боротьби.

- Слава богу, що вже третій рік підряд підтримується сама ідея проведення цих змагань. Перший турнір проходив без поєдинків, і ось два останніх пройшли з поєдинками. Можна сказати, що рівень бійців, поза сумнівом, виріс. Ми будемо це продовжувати, ми це не кинемо. Не дивлячись ні на кризу, ні на що. І я упевнений, що наступного року результати будуть ще кращі, - відзначає 1-й віце-президент Національної федерації рукопашного бою, майстер 7-го дана СОКУ Олександр Гартвіч.

- Яка якість найважливіша? Потрібно розуміти, що воля до перемоги - це лише загальні слова. Нам, на жаль, забили мізки штампами. Насправді все виражено в нашій емблемі. Якщо людина змогла зупинити в собі агресію, то він переміг себе. Якщо він переміг себе, то тоді він може перемогти когось. Якщо він переміг себе, то він може і захистити когось, - вважає Олександр Гартвіч. - Тому що все починається з себе, потім - зі своєї сім'ї, а вже потім - зі своєї Батьківщини. А у нас прийнято говорити загальними словами. А як ми зможемо захищати Батьківщину, якщо самих себе не зможемо захистити?

Переможцем в общекомандном заліку стала:

1. 95-а окрема аеромобільна бригада (Житомир)
2. друге місце зайняли николаевцы з 79-ої аеромобільної бригади
3. третє місце дісталося 3-ему полку спеціального призначення (Львів).


По вагомих категоріях місця розподілилися таким чином:

* до 65 кілограм - А. Вацевіч (Миколаїв);
* до 70 кілограм - П. Гапкало (Житомир);
* до 75 кілограм - Р. Назаров (Житомир);
* до 80 кілограм - Д. Олейников (Миколаїв);
* до 85 кілограм - Р. Штаюра (Львів);
* понад 85 кілограм - А. Дідур (Житомир).


Житомир-супер!!!!!!!!!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!