Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські футболісти привезли золото з Всеукраїнського турніру
 
29-10-2012, 12:43  Спорт

Житомирські футболісти привезли золото з Всеукраїнського турніру

 
25-27 жовтня у Вінниці відбувся дитячий турнір серед дітей 2001-2002 року народження «Осінь 2012». Футболісти житомирської ДЮСШ «Полісся» зайняли перше місце.

Житомирські футболісти привезли золото з Всеукраїнського турніру


Про це повідомили в прес-службі «ДЮСШ« Полісся ».

У турнірі брало участь 10 команд з різних куточків України. Житомир був представлений трьома командами (Полісся 2001 під керівництвом Романова Юрія Володимировича, а також 2 команди Полісся 2002 р.н. під керівництвом Стріхарчука Ю.Й.).

На попередньому етапі команди змагалися у двох групах, переможці яких і виходили в півфінал, а потім вже у фіналі боролися за призові місця.

Юні футболісти Поліссі 2001г.р. потрапили в групу Б, де впевнено обіграли фаворитів і господаря змагань Прем'єр-Ниву, Каскад Бровари, Юність Вінниця, а також Бердичів.

У півфіналі житомирські футболісти зустрілися з вінницькою командою Нива-Світанок. З перших хвилин Поліссі 2001 взяло ініціативу в свої руки, впевнено атакувало, що в результаті і призвело до перемоги 2-0.

У фіналі зустрілися дві команди групи Б: Полісся 2001 і Прем'єр-Нива. Житомиряни вміло контролювали гру, створювали безліч небезпечних моментів біля воріт суперника, що дало можливість відкрити рахунок у грі. Матч завершився з рахунком 2-2.
Долю переможця вирішувала серія пенальті. Воротар команди Полісся 2001 вміло відбив 4 пенальті з 5, тим самим отримавши звання кращого голкіпера турніру і приніс перемогу своїй команді.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!