Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У гідропарку Житомира лижі і ковзани видаватимуть напрокат
 
8-12-2013, 09:44  Спорт

У гідропарку Житомира лижі і ковзани видаватимуть напрокат

 
У житомирському гідропарку планують видавати лижі і ковзани напрокат.

У гідропарку Житомира лижі і ковзани видаватимуть напрокат

Про це 4 грудня під час засідання міськвиконкому розповів директор КП «Парк культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна » Володимир Черниш.

« Ми практично готові прийняти всіх житомирян, але залежно від погодних умов, в гідропарку проводитиметься підготовка лижних трас. На сьогоднішній день у нас є домовленість про прокат лиж, а також ковзанів. Якщо погодні умови дозволятимуть, ми будемо робити все можливе, щоб працювати ефективно в період зимових свят Бытовки строительные б/у», - зазначив Володимир Черниш.

На міськвиконкомі також було прийнято рішення про внесення змін у встановлені тарифи на послуги комунального підприємства «Парк культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна ».

« Питання розглядали у зв'язку з тим, що введені дві додаткові послуги, а саме - прокат більярдних аксесуарів і прокат приладдя для настільного тенісу, тобто тарифів, що встановлюються вперше», - інформують у мерії.

Під час засідання доповідала головний спеціаліст відділу тарифної політики департаменту економічного розвитку міської ради Ірина Герасимчук.

«З метою встановлення середніх ринкових цін на ці види послуг в м. Житомирі здійснено моніторинг діючих рівнів тарифів. За його результатами, встановлено вартість на ці види послуги: вартість квитка за прокат обладнання для настільного тенісу склала 10 грн. по відношенню до середньої ціни в місті - 15 грн. за квиток, а також прокат більярдних аксесуарів - 35 грн. щодо середньої ціни в Житомирі, вартість послуги якої становить від 39 грн. до 60 грн. за одну годину. Тобто вартість на вказані види послуг є оптимальною. Крім того, це дозволить бути конкурентоспроможними », - зазначила Гераcімчук.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!