Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Усик у сьомому раунді нокаутував кубинця Родрігеса і захистив пояс Інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO
 
12-12-2015, 23:33  Спорт

Усик у сьомому раунді нокаутував кубинця Родрігеса і захистив пояс Інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO

 
Усик у сьомому раунді нокаутував кубинця Родрігеса і захистив пояс Інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO

Українець Олександр Усик достроково переміг кубинця Педро Родрігеса, відправивши його в нокаут у сьомому раунді.

У стартових раундах Олександр вивчав суперника, іноді віддаючи йому ініціативу, працюючи на контратаках, а іноді боксери одночасно викидали велику кількість ударів. Родрігес з легкістю тримав всі удари Усика і намагався вкластися в один-два потужних удари.

Починаючи з четвертого раунду Усик почав працювати комбінаціями, тоді як у кубинця почала даватися в знаки зайва вага і він почав втрачати сили. Наприкінці 6-го раунду Родрігес все ж не вистояв і опустився на коліно після пропущеного аперкоту ліворуч, але далі його врятував гонг.

Втім, відчувши, що суперника можна добивати, Усик пішов вперед, засипаючи Родрігеса серіями ударів і в підсумку через хвилину сьомого раунду той упав у важкий нокдаун. До кінця відліку рефері Педро все ж піднявся на ноги, але бажання продовжити бій не виявив.

Таким чином, Усик здобув 9-ту перемогу нокаутом в 9 матчах на профірингу і зберіг пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!