Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Слоган та логтип Євро 2012 презентовано в Києві.
 
14-12-2009, 16:43  Спорт

Слоган та логтип Євро 2012 презентовано в Києві.

 
'Слоган

У Києві презентували логотип та слоган ЄВРО 2012.

Сьогодні в Києві пройшла презентація офіційного логотипу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Урочиста церемонія презентації логотипу пройшла на Михайлівській площі в центрі столиці.

У підніжжя Михайлівського собору встановлено макет футбольного поля, на якому розташована композиція, що являє собою квіткове стебло з трьох гілок. Навколо центральної квітки зображений футбольний м'яч. Ліва квітка - червоно-біла (кольори прапора Польщі), права - жовто-блакитна(кольори прапора України).

Близько тисячі киян зібралися біля Михайлівської площі, вітаючи президента України Віктора Ющенка, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, главу УЄФА Мішеля Платіні і президента Федерації футболу України Григорія Суркіса.

Був представлений також слоган "Творимо історію разом!".

На презентації також присутні футболіст Андрій Шевченко, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, мер Києва Леонід Черновецький, представники Польського футбольного союзу.

Під час відкриття символу Євро-2012 в небо запустили повітряні кулі червоного, білого, жовтого, синього кольору, що символізують польський та український прапори.

Виступаючи перед відкриттям логотипу, президент ФФУ Григорій Суркіс висловив подяку УЄФА в особі його президента Мішеля Платіні. "З сьогоднішнього дня ми активно вступаємо в нову фазу наближення головного футбольного свята Євро-2012 з новими силами і багатим безцінним досвідом", - відзначив він.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!