Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » П'ять ідей для незвичайного святкування 8 Березня .
 
7-03-2010, 17:10  Свято

П'ять ідей для незвичайного святкування 8 Березня .

 
П'ять ідей для незвичайного святкування 8 Березня .
Ініціативу проявляє жінка.


Цирк - цирк - ци-и-ирк!

П'ять ідей для незвичайного святкування 8 Березня .


Тримаю парі, ти останній раз була в цирку, коли ще не фарбувала губи і не носила туфлі на підборах. Коротше, давно. Але запевняю, це дуже непоганий спосіб весело провести час. І навіть якщо тебе не дуже веселять ведмеді на велосипедах, жонглери і танцюючі собачки, в цирку знайдеться безліч розваг.

Можна сфотографуватися з мавпочкою, купити смішний рожевий ніс на гумці або влаштувати конкурс, хто швидше з'їсть льодяник-півник. Головним призом буде поцілунок. У будь-якому випадку, програвших, не буде.

Льодова казка.

'П039;ять


Оскільки в нашому місті відкрито вже 3 ковзанки, катки стали набагато вільніші. І ви можете відправитися у романтичне катання. Головне вміти хоч трохи триматися на ковзанах…

Оле-оле-оле-оле!

'П039;ять


Так, знаю, що ця пропозиція зустріне лютий опір з боку більшості дівчат. На жаль, чомусь спортивні розважальні заходи рідко залучають слабку стать. А даремно. Можу назвати кілька безумовних плюсів.

По-перше, коли твій хлопець почує пропозицію сходити на футбол (фут зал), він буде задоволений, як слон, стане хвалитися перед усіма друзями і вважати тебе найрозумнішою дівчиною в світі. По-друге, у тебе з'явиться надійне виправдання того, що ти знову тягнеш його по магазинах: "Ну, я ж ходила з тобою на футбол!"

Але це ще не всі переваги. Гра захоплює, коли дивишся її не по телевізору, а наживо. А як щодо перспективи дві години милуватися гарними м'язистими хлопцями?

Не парся в житті ... Парся в лазні.

'П039;ять


Не виключаю, що у твоїй уяві лазня - це натовп голих п'яних мужиків, запах поту і нестерпна спека. На щастя, це давно не так. Сьогодні можна зняти баню з усіма зручностями (у тому числі, і з невеликим басейном), де будете тільки ти і твій хлопець. Можна, до речі, захопити із собою кілька близьких друзів і влаштувати своєрідну вечірку. Або приготувати невеликий фуршет зі свічками, шампанським та полуницею з вершками.

Земля в ілюмінаторі.

П'ять ідей для незвичайного святкування 8 Березня .


Варіант для екстремалів. Якщо ти раптом відчула, що вам не вистачає нових вражень, стрибок з парашутом - відмінний спосіб оновити почуття. А раптом твій хлопець у дитинстві мріяв стати космонавтом і обклеювати стіни портретами Гагаріна? Тоді ти не тільки сама отримаєш незвичайний заряд адреналіну, але і виконаєш дитячу мрію свого молодого чоловіка. А цього він ніколи не забуде.

В принципі, не так важливо, де провести час з коханим, набагато важливіше, як ви це організуєте. Адже навіть самий банальний похід в кіно може стати особливим, якщо ви, наприклад, підете туди в карнавальних костюмах. Головне - творчий підхід.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!