Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як в Житомирі відзначать день Незалежності України
 
13-08-2010, 13:35  Свято

Як в Житомирі відзначать день Незалежності України

 
Як день Незалежності України буде проходити в Житомирі обговорювали на засіданні виконавчого комітету міськради.


'Як


Починаючи з 14 серпня, в бібліотеках міста будуть організовані книжкові виставки, виставки фото-і архівних документів, а для дітей проведуть інформаційні години та уроки-подорожі, - повідомляє «Житомирська хвиля». За словами заступника начальника управління культури Наталії Марчук, підготовка до свята у розпалі:

«Напередодні, 20 серпня, в обласному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги відбудуться урочисті збори та святковий концерт. З 21 по 23 серпня пройде ряд спортивних заходів. А 23 серпня, в день державного Прапора України, відбудеться урочисте покладання квітів до пам'ятника Тараса Шевченка »

Також у програмі свята хода прапороносців і молодіжна акція «Я громадянин України» з врученням паспортів молодим людям, що досягли 16-річного віку.

На літній естраді пройде 10 відкритий фестиваль сучасної молодіжної творчості «Юна хвиля - 2010».

І ввечері 24 серпня о 22 годині житомиряни за традицією зможуть побачити святковий феєрверк.

А ось 1126 річниця Житомира буде відзначатися в такий спосіб. 10 вересня, в п'ятницю, мер зустрінеться з почесними громадянами Житомира. Саме святкування почнеться в суботу в мерії. Традиційна театралізована хода пройде від стадіону «Спартак» до площі Соборної і в ній візьмуть участь студенти навчальних закладів, представники художніх колективів, підприємств та установ міста. Новим в цьому році є парад колясок. Як прикрашати звичайний засіб пересування для малюків - коляску вирішувати батьки.

В цей же час на Замковій горі буде працювати дитячий ігровий комплекс.

У вечірній програмі - гала-концерт і ще одна новинка - проведення командної гри «Дозор». Її учасники повинні будуть розгадати місцезнаходження зашифрованих кодів. Місцями, де будуть влаштовані схованки, визначені музеї Житомира, історичні та пам'ятні місця, пам'ятники історії та культури нашого міста.

У другий день святкування, у неділю вранці міський голова відвідає два пологові будинки щоб привітати новонароджених та їхніх мам.

Вдень на майданчиках біля районних рад відбудеться нагородження переможців конкурсу «Мій ошатний і квітучий район».

І вже ввечері в парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна розпочнеться програма «На хвилях ностальгії» за участю популярних вокально-інструментальних ансамблів 80 років.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!