Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Новорічний декор
 
26-12-2010, 12:49  Свято

Новорічний декор

 
Хочете здивувати гостей своєю винахідливістю? Здійсніть хоча б декілька із запропонованих нижче ідей.

0



Щоб фрукти на святково столі виглядали незвично, покрийте їх "інеєм". Для цього підійдуть виноградники, сливи, яблука, груші змастіть їх за допомогою пензлика збитим яєчнім білком і обсипте дрібнім цукровим піском.

Створіть таку композицію: Наповніть велику прозору як скло, блискучу чашу водою, покладіть на дно довге намисто або нитку перлів, пустіть в плавання плоскі різнокольорові свічки у вигляді зірочок. Вогник на воді - чарівне видовище.

Келих з прозорого скла на стійкій короткій ніжці перетворіть на оригінальні підсвічники: насипте на дно великі намистини, налийте воду і покладіть плаваючі свічки.

Звичайна білу свічку легко зробити святковою: оповийте її смужками кольорового паперу-самоклейки або прикрасьте зірочками із золотої фольги.

Прикрасьте ялинку, як сто років тому. Спечіть з пісочного тіста різні фігурки: зірочки, кухлики, трикутник, силуети тварин. Зробіть в них голкою дірочки, просмикніть нитку І повісьте на ялинку разом із золоченими горіхами та цукерки в золотистій фользі. Малюки будуть неймовірно раді.

Красива ялинка з різнобарвними шишками. Шишки треба заздалегідь зібрати в лісі и розфарбувати золотою, срібною, бронзовою або білою фарбою.

Можна прикрасити всю ялинку пластиковими маленькими дідами-морозами з плюшевим напиленням або різнобарвними пінопластовими кулями.

У святково оздобленому будинку переважаючими кольорами повинні бути червоний, зелений і білий у поєднанні із золотом.

Оформіть дверний проріз "новорічними фіранками": вбийте над дверима два гвоздика, натягніть нитку і навісьте на неї блискучий дощик.

Підв'яжіть гардини блискучою мішурою, прикрасьте нею люстру і краї святкової скатертини.



Джерело: http://www.dedmoroz.spb.ru/

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!