Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські депутати виконували дитячі мрії
 
2-06-2011, 20:40  Свято

Житомирські депутати виконували дитячі мрії

 
1 червня, в рамках міського свята «Країна дитинства - країна мрій», приуроченого до Міжнародного дня дітей у Житомирському облмуздрамтеатрі депутати міської та обласної рад, спонсори, меценати в ролі чарівників.

Житомирські депутати виконували дитячі мрії



Кожен із них прийшов на свято з подарунком і картонною фігуркою різного кольору і форми.

Вони вийшли на сцену, а потім до них покликали дітей, у яких були такі ж картки, щоб знайти один одного. Ці діти - це переможці конкурсу, в якому вони писали твір «Моя маленька мрія».

Дитячої радості і справжнім, відкритим емоціям не було меж. Раді були і «чарівники», наданій їм можливості здійснити дитячу мрію.
Глава ГО «Український дім ХХІ століття» Лариса Харчук та секретар міської ради Наталія Леонченко подякували всім, хто допоміг у проведенні цього свята.

Крім вручення подарунків на сцені пройшов святковий концерт, а в холі театру була виставка дитячих робіт і фотовиставка «Світ очима дітей».

У це ж час, в декількох сотнях метрів від театру, у виставковому залі бізнес-центру «Імперіал'» повинен був пройти благодійний аукціон «Наша допомога дітям».

На ньому мали виставити 20 робіт житомирських художників - Петра Богомаза, Юрія Камишного, Марини Вербицької та інших.

Як повідомляли організатори - частину коштів від продажу картин планувалося перерахувати Житомирському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків.

Але крім журналістів і організаторів на нього ніхто з 200 запрошених учасників не з'явився. Губернатор С. Рижук і мер м.Житомира В. Дебой в цей час перебували в Києві, в КМУ на робочій нараді з приводу тарифів ЖКГ.

Інші учасники аукціону - в театрі, решта не з'явилися також.

Ведучий аукціону Володимир Шинкарук заявив журналістам, що незабаром організатори знову будуть проводити цей аукціон.

Сергій Харчук, «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!