Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на День молоді депутати і дівчата-моделі будуть грати у волейбол. Мерія готує сюрприз
 
20-06-2011, 22:07  Свято

У Житомирі на День молоді депутати і дівчата-моделі будуть грати у волейбол. Мерія готує сюрприз

 
20 червня в Житомирській мерії на прес-конференцію зібралися організатори міської Тижня української молоді (20-26 червня).

У Житомирі на День молоді депутати і дівчата-моделі будуть грати у волейбол. Мерія готує сюрприз



Відкриваючи прес-конференцію, мер Житомира Володимир Дебой звернув увагу, що його команда щотижня проводить якісь «добрі заходи»: змагання, відкриття спортивних майданчиків. Святкування 65-річчя 8-го армійського корпусу та авіазліт ім.С.П.Корольова мер також записав у свій актив. Наступний захід - День молоді.

Дебой повідомив, що цього року депутати міськради приймуть активну участь у святі - вони будуть грати у волейбол і міні-футбол. Зараз формується команда. Окрім депутатів, у пляжному волейболі позмагаються дівчата з модельних агентств Житомира. «Я думаю, хлопці отримають можливість подивитися не тільки на хорошу гру, але і на гарних дівчат» - сказав мер. Керівники модельних агентств і, за сумісництвом - координатори пляжного волейболу Олександра Нонік та Ілона Пурлієва розповіли, що дівчата вже тиждень щовечора тренуються на пляжі в гідропарку. Звичайно, це не буде справжній волейбол, але красиві фігури і щасливі обличчя (волейболісток або глядачів?) організатори гарантують.

Секретар міськради Наталія Леонченко розповіла про основні заходи святкового тижня: благодійна молодіжна акція «Зроби подарунок місту», гала-концерт «Академії зірок-5», виставки, спортивні змагання, різні шоу.

«Ми ще тримаємо в секреті кілька «родзинок» і не хочемо їх анонсувати, що зберегти інтригу і зробити сюрприз. Але для молоді це буде дуже цікаво, може навіть несподівано. Тому запрошує молодь, і не тільки молодь на свято », - інтригувала Леонченко.

Програма ще допрацьовується і організатори готові розглянути нові цікаві ідеї з приводу святкування.


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!