Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира несподівано скасувала святковий концерт до Дня Незалежності
 
25-08-2011, 12:45  Свято

Влада Житомира несподівано скасувала святковий концерт до Дня Незалежності

 
Анонсований, з нагоди 20-ї річниці Незалежності України, концерт на площі Корольова в Житомирі несподівано було скасовано. При цьому міська влада не подбала про те, щоб попередити житомирян заздалегідь.

Влада Житомира несподівано скасувала святковий концерт до Дня Незалежності



Офіційну програму святкування, до якої входив і концерт за участю популярних українських виконавців на площі імені С.П. Королева «Україно моя, я на світі для тебе живу!» розповсюдили всі житомирські ЗМІ ще навіть 23 серпня.

Така ж програма і без відміток, що концерт не відбудеться, все ще знаходиться на офіційному сайті Житомирської міськради, - пише Юлія Демусь, газета 20 хвилин.

У День Незалежності житомиряни почали збиратися на площі Корольова о 15.00, однак на місці проведення концерту не було ні сцени, ні представників від організаторів, які могли б роз'яснити ситуацію житомирянам.

Зв'язавшись з одним з учасників концерту ми дізналися, що як раз їм про ці зміни повідомили ще кілька днів тому. Пояснили, що коштів на його проведення або немає взагалі, чи то просто не вистачає. А ще пов'язали це з приїздом до Житомира 25 серпня прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Фактично на ювілей Незалежності житомиряни залишилися без концерту. Хоча деякі після розчарування на площі Корольова пішли на відкритий регіональний фестиваль сучасної молодіжної творчості «Юна хвиля - 2011» в міському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна на літній естраді.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!