Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Red Raven і Spanish Boy Band розворушили Житомир!
 
13-09-2011, 01:39  Свято

Red Raven і Spanish Boy Band розворушили Житомир!

 
"Житомир качай, Житомир зустрічай ...", - саме цими словами почали свій виступ Red Raven і Spanish Boy Band на центральній площі міста Житомира в його 1127-річчя.

Red Raven і Spanish Boy Band розворушили Житомир!
Red Raven і Spanish Boy Band розворушили Житомир!




Виконавці під'їжджали до сцени на своєму шикарному лімузині, коли частина народу вже збиралася розходитись по домівках. Саме вони і створили транспорту зірок "живий коридор", який незабаром різко змінив свої плани і попрямував назад до площі.

Команда зірок, яка подарувала Житомиру свої музичні подарунки до Дня міста, з перших же секунд настільки розташувала до себе публіку, що практично всі люди на площі танцювали, підспівували, а деякі навіть вилазили на стовпи і дерева, щоб було не тільки добре чути, але і видно. Було видно глядачів які знімали виступ на айфон 5.

Spanish Boy, Red Raven, Big Black, Kikos, Cas Sandra, Ermano Taider, Туре, Milena - їх імена назавжди залишаться в історії, зокрема і нашого міста!

Пісню "Житомир качай" Red Raven і Spanish Boy Band написали спеціально для міста Житомира, тому сприймалася публікою вона з особливою енергетикою і віддачею. До речі за словами самих виконавців, такої публіки як в Житомирі вони ще не зустрічали (у хорошому сенсі цього слова)!

Після виступу наших гостей з Києва ще довго не відпускали фанати: слід чорнила їх ручок залишився на самих різних частинах тіла житомирян, а деякі навіть просили залишити автограф у паспорті:)
Фото з 20.ua
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!