Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Грандіозний концерт відбувся для Бердичівських студентів на честь їхнього сьогоднішнього свята
 
17-11-2011, 20:32  Свято

Грандіозний концерт відбувся для Бердичівських студентів на честь їхнього сьогоднішнього свята

 
Найвеселішими і безтурботними роками в житті кожної людини є його повні переживань і пригод студентські роки, які зараз після часу згадуються з посмішкою і легким зітханням смутку - адже їх уже не повернеш назад. Але представникам Бердичівського студентства ще рано про це думати, адже у них ще все попереду. Тим більше, що міська влада вирішила привітати їх з професійним святом грандіозним концертом в міському БК.

Грандіозний концерт відбувся для Бердичівських студентів на честь їхнього сьогоднішнього свята



У Четвер, 17 листопада молодь міста Бердичева весело відзначала День студента, тим більше, що спеціально для них в актовому залі міського будинку культури дарували свою творчість артисти місцевої самодіяльності. На початку виступу на сцену піднявся заступник мера Демусь Іван Омелянович, який по-швидкому привітав присутніх і мабуть не бажаючи псувати молодіжний концерт офіціозом, відразу ж покинув зал, втікши по своїх чиновницьких справах.

Незважаючи на напівпорожній зал, присутні глядачі з місцевих навчальних закладів гучними криками і оплесками вітали артистів що виступали, які дарували їм свою вокальну творчість, а танцювальні колективи Будинку культури на цей раз обійшлися без традиційних національних танців, представивши на схвалення публіки ряд сучасних танцювальних номерів.

У свою чергу чоловіча половина залу бурхливо реагувала на кожен вихід прекрасних у своїй красі юних співачок в естрадному одязі, які успішно заряджали мозок подорослішавших вчора школярів тестостероном.

Незважаючи на відсутність явного нагляду, Бердичівська молодь вела себе напрочуд пристойно - на останніх рядах не цілувалися, не пили вино і не намагалися перекричати артистів на сцені. Але напевно дане святкування Дня студента почнеться сьогодні ввечері, де в компанії друзів юні бердичівляни покажуть місту, як вони вміють відпочивати. Ще раз зі святом, дорогі студенти! І не забувайте вести себе сьогодні культурно!

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!