Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як прикрасити ялинку до Нового 2012 року Дракона?
 
27-12-2011, 03:42  Свято

Як прикрасити ялинку до Нового 2012 року Дракона?

 
З наближенням Нового року всіх цікавить питання, як же наряджати ялинку, які іграшки вибрати і в якій кольоровій гамі оформити новорічне дерево до 2012 року Дракона.

'Як



Купуючи ялинку, необхідно знати розміри кімнати, для того щоб ялинка не виявилася дуже маленькою або великою. При пошуку місця в квартирі необхідно враховувати наявність печей, батарей і інших приладів. Для ялинки ідеальною частиною кімнати стане більш світла і та, що добре провітрюється, не знаходиться поряд з джерелом тепла. Не рекомендується використовувати для прикраси ялинки бенгальські вогні і свічки - може статися спалах.

Ялинку починайте прикрашати з електрогірлянди, заздалегідь перевірте її справність. Бажано користуватися гірляндами заводського виготовлення.

Повісьте на ялинку найефектніші і великі іграшки. Нарядно виглядає ялинка, на якій прикраси 2-3 кольорів, наприклад, зелений, білий і червоний. Не треба перевантажувати ялинку великими кульками, дайте показати їй її пухнасті гілки в природному вигляді. Поруч з лампочками гірлянди, що світяться, повісьте кілька іграшок з блискітками, для того, щоб підсвічування створило чарівне світіння в темряві.

Далі слід зайнятися дрібними іграшками, бажано підвішувати їх на довгі нитки, деякі замінюють їх канцелярськими скріпками. У такому випадку необхідно розігнути скріпку у формі "вісімки" до маленького гачка необхідно підчепити іграшку, а великий гачок підвісити до гілки. Колір скріпок можете підібрати до загального колірного рішення оформлення вашої ялинки. Красиво виглядає ялинка, на якій іграшки підвішують на атласні стрічки. Прикраси з усіх боків розташовуються рівномірно, якщо ялинка знаходитися на середині кімнати.

І нарешті, верхівка ялинки. На неї може одягатися як зірка, так і традиційний шпиль. Однак цей атрибут обов'язковим не є. У разі якщо наконечника в наявності не виявилося, на його місце може бути поміщений великий бант чи іграшка придатної форми та виду.

Мішуру і намиста необхідно розташовувати навколо стовбура, а не по вертикалі. Блискучі нитки можуть бути різнокольоровими або одного кольору. Подбайте, щоб ваша ялинка мала свою оригінальну індивідуальну відмінність.

Поняття "мода" стало останнім часом поширюватися і на ялинку. Можливо, у вас буде своє незвичайне рішення прикраси лісової красуні. Зараз у моді прикраса кольору цінних металів: золота чи срібла, але не допускається їх змішування.

Так само можете прикрасити лісову красуню однакової форми іграшками. Наприклад, тільки шишками, кулями, Сніговичками, будиночками, бурульками або снігурками. Незвичайну цілісність і оригінальність можна зробити за допомогою аерозолю зі срібною фарбою, сприснувши кінчики гілок і кульок.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!