Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 30 червня молодіжний "Smile Fest» в Житомирі
 
28-06-2012, 01:26  Свято

30 червня молодіжний "Smile Fest» в Житомирі

 
30 червня у Житомирі пройде молодіжний фестиваль "Smile Fest».

30 червня молодіжний "Smile Fest» в Житомирі



Вперше в Житомирі відбудеться молодіжний фестиваль на хвилі позитиву і усмішок. Програма фестивалю розрахована на активних і енергійних, завзятих і позитивних житомирян.

Місце події - м. Житомир, парк ім. Ю. Гагаріна, данс-майданчик "Клітка". Спокушають конкурсантки "Міс Посмішка", заряджають учасники "Smile DJ Battle".

Організатори фестивалю Ірина Волинська та Сергій Сапіцкій розповіли про основні складових фестивалю:

16.00 - ЄВРО-вікторіна. Футболісти міста Житомира перевірять, наскільки житомиряни в курсі подій чемпіонату і нагородять найбільш допитливих та кмітливих!

17.00 - 19.00 - конкурс краси "Міс Посмішка" від модельного агентства «Глорія». Найбільш позитивні і красиві дівчата Житомира піднімуть настрій гостям, покажуть, як потрібно посміхатися, і зарядять позитивом на все літо. Гості конкурсу краси - шоу-балет "Тур де форс", танцювальний колектив «Фієста», переможець «Першої ноти» Христина Мануйлова.

З 19.00 продовження драйву разом з молодими діджеями Посмішка Dj Battle, які пройшли відбір і будуть грати свої 30-хвилинні сети на сцені для публіки. Журі обере самого вмілого і запального. Саме він і отримає приз від радіостанції Kiss FM - і його почує не тільки Житомир, а вся Україна. На завершення фестивалю - виступ гостя з Дніпропетровська - DJ Enricko.

Нудно не буде! Приходь! ЖИВИ! Запалюй! Лови СМАЙЛ!
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!