Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На святкове засідання в житомирському драмтеатрі влада планує витратити 1 млн. грн.
 
9-08-2012, 01:51  Свято

На святкове засідання в житомирському драмтеатрі влада планує витратити 1 млн. грн.

 
В суботу 22 вересня, в Житомирі, з нагоди 75-річчя Житомирської області, в обласному музично-драматичному театрі пройде урочисте святкове засідання.

'На



Як стало відомо журналістам, на цей захід влада планує витратити більше 1 млн.грн.

Уже відомо, що на урочисте святкування в театрі були запрошені делегації з усіх регіонів України, а також з-за кордону.

- Область повинна підготуватися особливо ретельно, адже рішення про святкування ювілейної дати прийнято на рівні Верховної Ради і для цього передбачено фінансування з держбюджету, - повідомив на розширеній нараді з питань організації та проведення свята голова облради Йосип Запаловський.

Крім того, гостям свята, членам делегацій з інших областей і гостям з-за кордону вручать цінні подарунки у вигляді сувенірної продукції з ювілейною символікою Житомирської області. Правда, ескізи, перелік і обсяг сувенірної продукції до цих пір не затверджений.

- За винятком рекламної сувенірної продукції, все під контролем і виконується вчасно і за планом. Попередні переговори з замовниками, оптимальні ціни, якісні носії цих рекламних сувенірних моментів - все вже опрацьовано: момент тиражу і момент вартості замовлення, - каже начальник головного управління інформації та комунікації з громадськістю Ірина Басова.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!