Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі готуються до святкування Масляної
 
1-03-2016, 21:21  Свято

У Житомирі готуються до святкування Масляної

 
У Житомирі готуються до святкування Масляної

Члени виконкому вже підтримали рішення «Про організацію та проведення традиційних народних гулянь «На Масляну» згідно з яким 13 березня з 11.00 до 18.00 год. у гідропарку відбудеться народне гуляння.

За словами секретаря міської ради Наталії Чиж:
«Буде безкоштовне частування млинцями та варениками, багато сюрпризів. До участі у заході запрошені громадські організації, творчі колективи та спортивні клуби. Запланували шоу кухарів, де підприємці, студенти ПТУ та професійні кухарі готуватимуть для гостей свята».

«Перед входом в Гідропарк буде карта – картина святкування Масляної. На житомирян чекає багато приємних сюрпризів. Буде і вогняне шоу, і битва лицарів, і шоу кухарів, і традиційне спалення солом’яної баби, яка цьогоріч заввишки 5 метрів. Свято зорієнтоване на родину, тому охочі можуть брати із собою дітей та домашніх улюбленців», - розповідає начальник управління культури міської ради Олег Рогов.

Прес-служба міської ради повідомляє, що у програмою свята передбачено:
Майстер-класи, виставка майстрів образотворчого та народного мистецтва, показові виступи від 12 спортивних федерацій та спортивних клубів, шоу кухарів та частування млинцями та варениками, показові виступи з володіння різними видами зброї , фольклорні гурти й колективи, вогняне шоу, театралізована хода та спалення Солом’яної баби, швидкі побачення на Алеї цілунків та загравань, катання на конях та виступи кращих колективів міста тощо.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!