Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир готується до новорічних та різдвяних свят
 
6-12-2016, 10:58  Свято

Житомир готується до новорічних та різдвяних свят

 
Житомир готується до новорічних та різдвяних свят

7 грудня в Житомирі на площі Корольова почнуть встановлювати головну новорічну ялинку області. Монтажні роботи будуть завершені вже 17-го грудня, а вже 19-го грудня відбудеться її урочисте відкриття. Головну площу Житомира прикрасить штучна ялинка висотою 18 метрів, яка вже кілька років радує око житомирян. Вона - одна з самих високих в Україні.

Щорічно ялинку «запалюють» з театралізованим дійством і святковим концертом. Також в цей день відкриють різдвяний ярмарок, де буде вестися торгівля святковими подарунками, їжею і зігріваючими напоями.

Як повідомляють у мерії, в цьому році в Житомирі буде відкрито резиденція Святого Миколая. Одне приватне підприємство погодилося надати організаторам будиночок, де протягом усіх новорічних і різдвяних свят буде знаходитися Святий Миколай, до якого в гості зможуть приходити батьки і діти. Маленькі житомиряни зможуть малювати з ним малюнки, писати листи з побажаннями. Швидше за все будиночок буде перебувати на площі Корольова, разом з ялинкою.

На Новому бульварі планують розмістити торгові точки з їжею, а на площі Корольова народні вироби. На вулиці Михайлівській - виставка льодових фігур. Для дітей також буде лунапарк - окрема дитяча зона і 3D зона.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!