Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські підприємства перерахували до держбюджету на 12% більше коштів ніж торік
 
15-10-2015, 22:14  Економіка

Житомирські підприємства перерахували до держбюджету на 12% більше коштів ніж торік

 
Житомирські підприємства перерахували до держбюджету на 12% більше коштів ніж торікЗ початку 2015 до загального фонду державного бюджету від житомирських підприємств - платників податку на прибуток надійшло 209 млн. гривень, це на 22 млн, або на 12% більше торішніх показників.

До місцевого бюджету зараховано 41 млн. гривень податку на прибуток підприємств, що майже на половину перевищує надходження минулого року.

Фахівці Головного управління ДФС в Житомирській області пояснюють, що зростання надходжень до місцевого бюджету обумовлено змінами до Бюджетного кодексу України.

Починаючи з 2015 року, 10 відсотків податку на прибуток підприємств залишається на місцях, тобто надходить до бюджетів територій. Сюди ж входить і 100% від оподаткування прибутку комунальних підприємств.

В 2015 році підприємці та підприємства Житомирщини заплатили за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном - 12,5 млн. грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!