Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 3D шкідливо чи це всього лише чутки?
 
26-03-2010, 17:30  Технології

3D шкідливо чи це всього лише чутки?

 
3D шкідливо чи це всього лише чутки?

'3D


Останнім часом стало дуже модним ходити в кінотеатри 3D.

Це й зрозуміло - нові емоції, враження, це те за чим женуться багато людей. Але разом з популярністю фільмів у 3D зростають і скарги глядачів після переглядів фільмів.

Так, наприклад, після перегляду «Аватар» у Великобританії 3 млн. глядачів звернулися зі скаргами на головний біль і погане самопочуття. А у 42-річного тайванця стався крововилив у мозок, і він помер.

Як стверджує незалежний експерт, стереофільми повністю безпечні, але все-таки вони можуть бути зняті неправильно, і нашкодити здоров'ю. Адже стереокіно - це коли нам показують дві плоскі картинки, а ми їх сприймаємо як одне. Це досить високе навантаження для організму, і якщо технологія перегляду порушується, це звичайно може відобразиться на самопочутті. Але масове погіршення самопочуття не можливо.

В нашій країні основна проблема в тому, що у нас немає обладнаних спеціально кінотеатрів, а в тих в яких показують 3D, яскравість зображення набагато нижче, це відповідно теж погано для очей.

Як стверджує експерт 3D абсолютно безпечно, але на жаль, не можна встежити за тим як знімають фільми, і за допомогою якого устаткування їх дивимося ми.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!