Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Обережно - фальшиві антивіруси!
 
18-06-2010, 13:09  Технології

Обережно - фальшиві антивіруси!

 
Обережно - фальшиві антивіруси!



Обережно - фальшиві антивіруси!




Кіберзлочинці створили в Мережі величезну кількість сторінок, пов'язаних з південноафриканською футбольною першістю, з яких вони поширюють в комп'ютери користувачів фальшивий антивірус MySecurityEngine, пише Утро.ru з посиланням на ресурс CyberSecurity.ru.

За даними антивірусної лабораторії PandaLabs, коли користувач шукає інформацію про мундіалі, одними з перших у числі посилань відкриваються сторінки з небезпечним ПЗ.

Після того, як користувач натисне на одну з них, в його комп'ютер буде встановлено фальшивий антивірус. Технічний директор PandaLabs Луїс Корронс зазначає: "Чемпіонат світу з футболу 2010 в Південній Африці - міжнародна подія, тому логічно, що хакери використовують його у своїх інтересах. За минулі кілька днів ми також відзначили збільшення числа шкідливих посилань, які використовують в якості приманки фінал" Ролан Гаррос ", перемогу Рафаеля Наделя і фінали NBA. Ми радимо користувачам вибирати надійні сайти під час перегляду інформації про чемпіонат світу і бути обережними, переходячи по посиланнях. За нашими прогнозами протягом наступних кількох днів кількість подібних атак буде збільшуватися".
За матеріалами Утро.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!