Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мобільний VPN-доступ до корпоративної мережі - новий конвергентний рішення «Beeline Бізнес»
 
13-07-2010, 15:33  Технології

Мобільний VPN-доступ до корпоративної мережі - новий конвергентний рішення «Beeline Бізнес»

 
Оператор зв'язку Beeline (ЗАТ «УРС» і ТОВ «Голден Телеком») реалізував послугу «Мобільний VPN» - безпечний доступ з мобільного пристрою до корпоративних ресурсів компанії в будь-якій точці покриття мережі Beeline.


0



Завдяки впровадженню послуги мобільний VPN, Beeline може запропонувати клієнтам організацію безпечного бездротового з'єднання віддалених користувачів з ресурсами внутрішньої фіксованого корпоративної мережі клієнта. При підключенні через мобільний VPN передача даних здійснюється за технологією 3G/EDGE/GPRS по захищеному каналу, який організовується між корпоративною мережею клієнта і мережею оператора (інтеграція мобільної мережі ЗАТ «УРС» і фіксованої мережі ТОВ «Голден Телеком»).

Послуга орієнтована на всіх корпоративних клієнтів Beeline Бізнес і особливо актуальна для банків, страхових компаній, фінансових установ, торговельних мереж.

За допомогою мобільного VPN будь-яка компанія зможе забезпечити «мобільним» співробітникам доступ до корпоративних ресурсів (поштою, баз даних, корпоративних програм) з ноутбука або кишенькового комп'ютера в будь-якій точці покриття мережі.

За рахунок зручності і швидкості підключення, мобільний VPN - найбільш ефективне рішення при організації «швидкого / тимчасового» підключення офісу до корпоративної мережі, а також при підключенні до корпоративної мережі невеликих офісів.

«Мобільний VPN» ефективно вирішує бізнес-завдання підключення віддалених пристроїв (банкоматів, POS-терміналів, датчиків систем контролю та моніторингу, датчиків систем безпеки і т.п.), до процесингових центрів замовників.

«Ми надаємо послуги передачі даних з 1998 р. За цей час ми побудували велику мережу передачі даних в масштабах всієї країни і підключили тисячі клієнтів. Сьогодні ми виходимо на новий рівень і даємо мобільність історично фіксованому сервісу - доступу до корпоративної мережі. Упевнений, актуальність, якість і простоту підключення послуги оцінять усі наші клієнти », - зазначив генеральний директор Beeline в Україні Андрій Міліневський

Послуга надається за письмовою заявкою уповноваженого представника компанії-замовника. Управління послугою здійснюється через адміністратора корпоративної мережі замовника, який сам призначає і змінює права мобільних користувачів з доступу до ресурсів корпоративної мережі, Інтернету. Нові абоненти отримують доступ до ресурсів VPN в найкоротші терміни.

Вартість послуги включає плату за організацію захищеного каналу між корпоративною мережею клієнта і мережею оператора, плату за активацію і плату за GPRS-трафік. Плата за активацію стягується одноразово і становить 1500 грн. При цьому вартість активації включає виділення однією унікальною мережевий точки доступу (APN) і не залежить від кількості підключень.

Клієнт може скористатися одним із чотирьох пакетних GPRS пропозицій з абонплатою від 40 грн. за 500 Мбайт включеного трафіку до 125 грн. за повний безліміт. При використанні послуги на голосовому тарифному плані, клієнт оплачує GPRS-трафік за тарифами голосового тарифного плану.

Послуги Beeline Бізнес доступні всім юридичним особам, у тому числі приватним підприємцям, які мають свідоцтво про реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності.

Заяви на підключення послуг Beeline Бізнес оформляються в офісах компанії або через офіційний сайт www.b2b.beeline.ua.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!