Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Motorola поклали провину за народження хворих дітей
 
21-08-2010, 18:26  Технології

На Motorola поклали провину за народження хворих дітей

 
Колишні працівники Motorola подали до суду на компанію. У колективному позові вони стверджують, що причиною народження у них хворих дітей стало використання на виробництві шкідливих хімікатів.

'На



Колишні працівники Motorola подали до суду на свого екс-роботодавця, повідомляє Chicago Sun-Times. Вони стверджують, що використання на виробництві токсичних речовин привело до народження в них дітей з фізичними та розумовими відхиленнями.

Шкідливі хімікати, заявляють позивачі, використовувалися в так званому «чистому приміщенні» - у гермозоні, в якій здійснюється виробництво напівпровідників і комп'ютерних мікросхем.

У дітей співробітників, які піддавалися впливу токсичних речовин, виявлено цілу низку фізичних і розумових відхилень. Серед них - дитячий церебральний параліч, спинномозкова грижа, безпліддя, каліцтва (у двох співробітників народилися діти без одного вуха) і аутизм.

Позивачі заявили, що Motorola знала про потенційний ризик, але не забезпечила своїх співробітників необхідної захистом. Сума збитку, який вони мають намір стягнути з колишнього роботодавця, не уточнюється.

Позов, поданий до суду в окрузі Кук, штат Іллінойс, підписали більше 70 чоловік. У їх числі - люди, що працювали на заводах компанії з 1965 по 2007 рр.., і їхні діти.
За матеріалами ruformator.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!